Andra spune “O-la-la” la Pro Tv


Ultimul update: Duminica 04 Noiembrie 2012 00:14
Data publicarii: Marti 30 Septembrie 2008 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Andra

“O-la-la”! Vine Andra la Pro Tv. Din 18 octombrie, in fiecare sambata seara, de la 20.30. Cu cel mai trasnit show de karaoke, muzica live, duete cu vedete şi premii mari pentru cei mai priceputi dintre concurenti.

Priceputi la versuri. Dar nu orice versuri, ci unele celebre din piese ce au scris istoria muzicala a Romaniei pana in zilele noastre. Concurentii, 6 pe fiecare editie a emisiunii, vor trece prin probe grele şi foarte stricte dispuse pe mai multe runde in urma carora sa cante fara nici cea mai mica greşeala versurile pieselor din competitie. Ei nu trebuie sa cante bine, ci sa stie mii de versuri. Ajutati de Andra, de vedetele invitate, de band-ul emisiunii, de dansatori şi de public, concurentii vor incerca sa işi aminteasca vers cu vers, cuvant cu cuvant. Insa, nu degeaba, ci pentru un premiu consistent ce poate ajunge in functie de raspunsurile corecte la 25 000 de RON.

Obisnuita sa apara pe scena si sa cante, Andra este pusa acum intr-o postura incitanta, aceea de prezentator de televiziune, care i se potriveste de minune: “Nu m-am gandit vreodata ca voi prezenta o emisiune, dar am acceptat aceasta provocare numita “O-la-la” pentru ca este vorba despre muzica si se imbina foarte bine cu profesia mea", a declarat emotionata Andra.

Andra, orchestra, concurentii si echipa emisiunii promit o distractie molipsitoare in fiecare editie “O-la-la”: “Este o emisiune cum nu s-a mai vazut in Romania. Este o muzica frumoasa, sunt melodii cunoscute, un band extraordinar, iar telespectatorii pasionati de karaoke pot urmari emisiunea si pot face karaoke de acasa. Este un concurs la care se distreaza toata lumea, nu doar cei din emisiune”, declara cu entuziasm Andra.

Supusi la probe din ce in ce mai grele, concurentii trebuie sa-si aminteasca versuri ale pieselor celebre romanesti fara nici cea mai mica greseala si doar asa pot ajunge in finala. Marele campion este si castigatorul trofeului “O-la-la” care are sansa sa castige 25 000 de RON daca demonstreaza ca stie mii de versuri. Andra ii sustine pe concurenti si ii incurajeaza, chiar daca probele sunt dificile si pentru pasionatii de muzica: “Daca as concura la “O-la-la” nu stiu daca as lua premiul cel mare, dar stiu destul de multe versuri, asa ca eu cred ca m-as califica in finala”, spune Andra cu modestie.

De curand, Andra si fratele ei, Sandel Mihai, au lansat la casa de discuri MediaPro Music al doilea album de muzica populara. Materialul se intituleza “Album de familie”, iar alaturi de cei doi frati, pe album canta si Aurora Mihai, sotia lui Sandel. Primul album de muzica populara al Andrei si al lui Sandel Mihai, “De la frate la sora”, a fost cel mai vandut album al anului trecut, in peste 60.000 de exemplare.

Sursa: Pro TV

Familie muzicala! Andra si Sandel mai scot un CD
Maruta a pus mana pe microfon, ca sa-si recupereze mireasa
Noapte magica la nunta sotilor Maruta!
Maruta a pus mana pe microfon, ca sa-si recupereze mireasa
Noapte magica la nunta sotilor Maruta!
VIDEO PROTVPLUS.RO