Horoscop 17 martie 2018. Zodia care ia o decizie majoră în viața de cuplu

Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Sambata 17 Martie 2018 07:57
Categorie: Horoscop

Horoscop 17 martie 2018. E bine s-avem încredere în noi, în cei pe care-i iubim ca să devenim mai puternici şi să le fim de şi mai mare ajutor celor dragi. Vibraţia zilei este 8 şi o să intuim perfect ce şi-ar dori cei din jur de la noi.

PEŞTI
Va scoate cineva în oraş şi o să schimbaţi impresii cu bunii voştri prieteni, poate vă şi sărbătoriţi, dacă e ziua voastră de naştere. O apariţie neaşteptată şi poate veţi lua o decizie referitoare la viaţa de cuplu, să continuaţi o relaţie, să vă căsătoriţi, să vă cumpăraţi o locuinţă.

BERBEC
Sunteţi plini de idei şi o să ştiţi unde să plecaţi cu ai voştri, cu prietenii, ca să vă simţiţi cu toţii bine de tot. Sunt lucruri pe care mai demult voiaţi să i le spuneţi fiinţei iubite şi-acum o să găsiţi momentul ideal, ieşiţi la masă, sau preparaţi o cină romantică.

TAUR
Poate vă duceţi la o cununie civilă, religioasă, o reînnoire a jurămintelor unor prieteni căsătoriţi de multă vreme. O surpriză plăcută din partea prietenilor, poate-au organizat un eveniment în onoarea voastră sau la care sunteţi şi voi invitaţi şi atmosferă o să fie pe gustul vostru.

GEMENI
Încă se mai poate să apară omul visurilor voastre şi să fie o atracţie reciprocă, dar dup-aceea să vă străduiţi să faceţi posibilă convieţuirea. E un party la care insistă cineva să vă duceţi şi o să vă compuneţi o ţinută specială, poate luaţi şi un cadou şi o să vă descurcaţi frumos chiar dacă va trebui să traversaţi ţară.

RAC
Se pare că nu degeaba aşteptaţi ca omul la care visaţi să facă el primul pas, să vină spre voi şi chiar o să se-ntâmple acest lucru. Se poate să vă scoată cineva la plimbare, să vă duceţi în vizită la nişte prieteni, sau la rude şi să vă placă şi anturajul şi drumul în sine, destinaţia la care veţi rămâne, poate şi peste noapte.

LEU
O să plecaţi într-o excursie, poate e chiar un team building şi atmosferă o să fie de nota zece, deşi nu credeaţi că vă puteţi distra cu colegii de serviciu. Faceţi rost de bani să ieşiţi din casa pentru că nu sunteţi sedentari, vreţi să vă menţineţi tonusul la o cotă înaltă şi de aceea o să faceţi şi puţin sport, pentru bună dispoziţie.

FECIOARĂ
Poate-o să vă luaţi angajamente pe viaţă, vă căsătoriţi, sau îi juraţi iubire veşnică fiinţei iubite în faţa altarului. E o festivitate la care s-ar putea să puneţi şi voi umărul şi să vă bucuraţi de atmosferă, de faptul c-o să-ntâlniţi oameni care să vă completeze într-o oarecare măsură.

BALANŢA
Cineva drag o să facă tot ce-i stă în puteri să vă convingă că este cea mai bună alegere pentru voi şi o să-l credeţi pe cuvânt. Se reuneşte familia cu un prilej anume, vin şi prietenii să fie de față când sărbătoriţi un succes, e un prilej care-o s-aducă bucurie la voi acasă.

SCORPION
O discuţie între patru ochi cu fiinţa iubită o să vă arate spre ce direcţie vă-ndreptaţi, spre căsătorie, stabilitate sau nu. Poate-aveti o aniversare, la care vreţi neapărat să vă duceţi, poate-o să luaţi parte şi la organizare să vă faceţi utili, dar mai ales de dragul sărbătoritului.

SĂGETĂTOR
Poate faceţi comanda fie la magazin, fie online să luaţi ceva frumos pentru casa, şi daţi şi de băut. Se poate să-i invitaţi la restaurant pe nişte prieteni, ca să le daţi o veste bună, că ştiţi că se bucură atunci când aveţi un succes răsunător sau sunt invidioşi ca alţii.

CAPRICORN
Se poate să primiţi o informaţie valoroasă, un sfat referitor la o angajare sau la o şcoală pe care vreţi s-o urmaţi. Poate luaţi în discuţie şi problema mutatului, ca să vedeţi dacă ai voştri sunt de acord, şi în ce măsură va contribui fiecare cu mâna de lucru şi cu bani.

VĂRSĂTOR
O să faceţi tot posibilul să vă vedeţi mai des cu fraţii, surorile, nepoţii, verii şi să păstraţi relaţia la cald. E posibil să se ofere cineva să v-ajute cu bani, sub formă de împrumut şi o să puteţi intra într-o afacere, să câştigaţi mai bine decât pân-acum, la asta speraţi.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Horoscop 16 martie 2018. Racii merg la o întâlnire ce le poate schimba viaţa
Horoscop 16 martie 2018. Racii merg la o întâlnire ce le poate schimba viaţa
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop 2018
Horoscop 18 decembrie. Cheltuieli neprevăzute pentru nativul acestei zodii
Horoscop 17 decembrie. O sumă de bani importantă va salva sărbătorile acestei zodii
Horoscop 16 decembrie 2018. Cheltuieli neprevăzute pentru acest nativ al zodiacului
Horoscop 15 decembrie. Nativul căruia i se recomandă să fie mai cumpătat cu banii
Horoscop 14 decembrie 2018. Cine intră astăzi într-o relație amoroasă
Horoscop 13 decembrie 2018. Un răspuns favorabil pe plan profesional pentru această zodie
Horoscop
Horoscop 12 decembrie 2018. Primă de Crăciun extrem de consistentă pentru nativii acestei zodii
Horoscop 11 decembrie 2018. Oportunități mari în afaceri pentru nativii acestei zodii
Horoscop 10 decembrie 2018. Zodia care își face azi ordine în viața sentimentală
Horoscop 9 decembrie 2018. Zodia care va primi un premiu important în această zi
Horoscop 8 decembrie 2018. Planuri de vacanță în străinătate pentru nativii acestei zodii
Horoscop 7 decembrie 2018. Zodia care are parte de o reducere substanţială