Horoscop zilnic, 3 ianuarie 2015. Taurii si Berbecii incep anul cu noroc in dragoste si bani

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu.

CAPRICORN
Va duceti intr-o vizita, asta daca nu e ziua voastra de nastere si faceti o tratatie la voi acasa, ori in oras, la un restaurant, la o cabana, daca sunteti la munte. O invitatie la cineva pe care nu l-ati mai vazut si o sa reluati firul unei relatii, ca-n suflet sentimentele exista, sunt intense.

VARSATOR
O invitatie la un eveniment in care o sa va implicati intrucatva - poate e o cununie religioasa, un botez, reinvierea juramintelor dupa ani si ani de casatorie. E posibil sa apara cineva in viata voastra sentimentala sau sa lamuriti o poveste care s-a cam pierdut pe drum.

PESTI
Se poate sa aiba loc o reuniune de familie si sa fie de fata cei care au lipsit de la masa de craciun sau de revelion si sa va-ncarcati frumos, sufleteste. Se poate sa va invite cinevala masa ori la un film, la un concert si sa vedeti care va sunt adevaratele sentimente in momentul de fata.

BERBEC
O sa va simtiti in largul vostru acolo unde veti ajunge si veti reactualiza niste relatii, fie ele si de afaceri, dar pot fi si de prietenie sau chiar de dragoste, in cazul unora dintre voi. Poate-o sa va duceti la ziua de nastere a vreunuia dintre prieteni si sa va simtiti ca in familie, sa va priasca.

Citește și
horoscop
HOROSCOP 2015. Anul provocarilor, al limitelor depasite si al castigurilor. Care sunt zodiile avantajate
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

TAUR
Sa stiti ca n-ar fi imposibil sa descoperiti o rezerva de bani in cont si sa aveti cu ce sa va duceti la distractie in oras sau pe o partie de schi, dac-o fi undeva zapada. Ati putea primi ceva in dar si sa-nsemne foarte mult pentru voi gestul respectiv, mai ales daca vine de la cine trebuie.

GEMENI
Veti accepta in mod sigur, sa le faceti o vizita unor prieteni, in alta localitate si sa va dati cu schiurile, cu saniuta, sau cu patinele, sa faceti un pic de miscare dupa atatea sarmale si salata boeuf. Cineva foarte apropiat, pe care nu l-ati mai vazut cine stie de cand o sa treaca pe la voi si e posibil sa ramana peste noapte - sa petreceti ziua de maine impreuna.

RAC
Va cauta cineva dupa o lunga absenta, sa vada daca a mai ramas ceva din dragostea care va lega candva si sa-ncercati - poate - o resuscitare a iubirii voastre. Se poate sa primiti un raspuns la o chestiune de ordin sentimental care va framanta de mai bine de o luna.

LEU
E cineva care va face curte pe-acolo pe unde va veti nimeri la vreo reuniune mondena si poate-ncepeti o relatie care sa se scrie frumos, de-aici incolo. O sa acordati o noua sansa unei iubiri care a fost poate prea patimasa si n-a rezistat in timp, acum va continuati drumul.

FECIOARA
Se poate sa va bucurati de revederea unor copii care v-au lipsit, pot fi nepoteii care vin de peste mari si tari, si-o sa petreceti cateva zile impreuna. Poate faceti un anuntde logodna, casatorie, sau c-o sa deveniti parinti, unii dintre voi.

BALANTA
Poate va duceti la un eveniment festiv, se-mpart premii, cadouri, si o a fiti in verva, o sa va puneti tot talentul la bataie, sa iasa frumos. poate o sa cheltuiti niste bani pe vreo aparatura de uz casnic pe care-o veti gasi la reduceri, zilele astea.

SCORPION
Vestea buna pe care-o asteptati va sosi si o sa stiti daca fiinta iubita isi face timp pentru voi sau o sa fie ocupata cu studiul sau cu munca. Invitatie cu totul neasteptata, la un spectacol sau intr-o excursie de azi pe maine intr-o zona de agrement.

SAGETATOR
In mod sigur o sa onorati diversele invitatii pe la evenimentele din oras, sa simtiti pulsatia acestui an si sa socializati cu oamenii care conteaza in ochii vostri. O sa intrati la cheltuiala pentru ca nu vreti sa va refuzati niste placeri, sa incasati iarasi, frustrari ca pan-acum.

 

 

 

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Horoscop 2015. Ce bucurii si ce probleme rezerva noul an pentru fiecare zodie in parte
Horoscop 2015. Ce bucurii si ce probleme rezerva noul an pentru fiecare zodie in parte

Ne asteapta un an al schimbarilor majore, plin de entuziasm si pasiune. Ne va merge mai bine decat in 2014, care a fost un an conflictual, chiar violent pe alocuri, spun astrologii.

HOROSCOP 2015. Anul provocarilor, al limitelor depasite si al castigurilor. Care sunt zodiile avantajate
HOROSCOP 2015. Anul provocarilor, al limitelor depasite si al castigurilor. Care sunt zodiile avantajate

Anul viitor incepe promitator. Astrele ne vor ajuta sa fructificam toate proiectele incepute in 2014.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.