Horoscop zilnic, 28 decembrie 2014. Varsatorii isi pun la punct planuri de Revelion, Berbecii se impaca cu persoana iubita

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop zilnic, 28 decembrie 2014, prezentat de Neti Sandu. Apropierea Revelionului ne face probabil mai optimisti, iar horoscopul ne arata ca avem si motive sa ne simtim bine.

CAPRICORN

O sa fiti invitati la diverse manifestari, evenimente mondene si o sa reactualizati vechi prietenii, sa va puneti la curent cu ultimele noutati de prin targ. Iesiti la intalnire si o sa primiti ceva in dar, poate e cadoul care v-asteapta de Craciun, sub bradut.

VARSATOR

Ati putea lamuri o chestiune legata de sarbatoarea de Revelion, ca vreti sa stiti cand plecati, pentru cate zile si cu cine. O sa va ocupati de pregatirile pentru sarbatoarea copiilor sau e o festivitate inaintea anului nou pe care o s-o orchestrati voi.

Citește și
horoscop
Horoscop zilnic 27 decembrie 2014. Pestii se intalnesc cu persoana iubita, iar Racii pleaca in vizita la prieteni
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

PESTI

O sa revedeti o serie de prieteni cu prilejul unei ceremonii, o sa o sa fie distractie si veti primi si invitatii pentru prima sau a doua zi din noul an, pe undeva. Va invita niste prieteni la o reuniune, poate e ziua cuiva de nastere sau vreun Stefan, de sambata, de sarbatorit.

BERBEC

Se pare c-o sa retraiti o bucurie c-a revenit cineva dupa o lunga absenta sau s-a insanatosit si-a recapatat tonusul moral dupa o depresie. Poate de voi depinde impacarea cu unul dintre parinti sau cu perechea conjugala si-or sa va tihneasca restul sarbatorilor.

TAUR

Poate veniti de pe unde-ati fost plecati si o porniti spre o alta destinatie, dac-aveti arvunit un sejur de Revelion sau pe timpul vacantei de iarna. E posibil sa va treziti cu o oferta de nerefuzat, sa plecati undeva de Revelion si sa reganditi tot programul zilelor libere.

GEMENI

V-ati putea deplasa si voi cu mare usurinta si sa ajungeti prin cine stie ce colt de tara, mai luati cate ceva pentru masa de Revelion sau ramaneti pe-acolo sa faceti pregatiri. O sa descoperiti probabil, niste bani in cont si dati iama pe la cumparaturi.

RAC

Un reviriment in sfera afectiva - e cineva care vrea sa va convinga de sinceritatea sentimentelor si de nevoia de a fi impreuna intr-o casnicie. Se-anunta un musafir de la drum lung si o sa faceti pregatiri suplimentare, dar numai daca ramaneti acasa, c-ar fi sanse sa plecati intr-o statiune turistica.

LEU

Cineva trebuie sa va ceara scuze, sa faca primul pas spre impacare, dar daca n-a facut-o vedeti voi daca puteti trece peste orgolii si sa deschideti subiectul. Ati avea de unde sa primiti un cadou si sa realizati cat de mult va apreciaza acea persoana si-o sa va schimbati atitudinea fata de ea.

FECIOARA

Poate va cheama cineva la un eveniment pe care-l veti pregati in amanunt - o fi Revelionul, dar mai pot fi si alte serbari de iarna, targuri de Anul Nou. Poate le-ntindeti o mana de ajutor parintilor, bunicilor, sunt niste oameni aflati in incurcatura si care or sa va fie recunoscatori.

BALANTA

I-ati putea invita pe niste prieteni la o sarma, un gratar si sa va bucurati de aceasta incheiere de an si sa v-a adunati fortele pentru anul care vine. E posibil sa reamenajati interiorul locuintei sa pregatiti decorul pentru Revelion si alte serbari.

SCORPION

Poate ajungeti la o cununie religioasa ori se boteaza un copilas si o sa fie un chef de la care n-o sa vreti in ruptul capului sa lipsiti. Se poate sa organizati un mini-party, c-o fi ziua de nastere a copilului vostru sau in oras se va petrece totul.

SAGETATOR

Sfera deplasari e activa si o sa puteti zbura incotro va doriti, cu sau fara prieteni de jur imprejur, cert e ca n-o sa stati pe loc. E posibil sa va caute cineva cu care n-ati incheiat socotelile si sa existe niste explicatii, fara de care relatia nu poate continua.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
HOROSCOP 2015. Neti Sandu prezinta previziunile pe 2015 pentru cei nascuti in zodia Sagetator
HOROSCOP 2015. Neti Sandu prezinta previziunile pe 2015 pentru cei nascuti in zodia Sagetator

Sagetatorul face parte din acest triunghi care e avantajat de Jupiter in zodia Leului si in continuare triunghiul de foc e activ. In planul, Saturn intra in Sagetator si sta pana in iunie.

Horoscop zilnic 27 decembrie 2014. Pestii se intalnesc cu persoana iubita, iar Racii pleaca in vizita la prieteni
Horoscop zilnic 27 decembrie 2014. Pestii se intalnesc cu persoana iubita, iar Racii pleaca in vizita la prieteni

Horoscop zilnic, 27 decembrie 2014, prezentat de Neti Sandu. Avem inca o zi a bucuriei, in care ne putem vedea cu cei pe care-i intalnim mai rar, dar cu tot dragul si poate reusim sa facem lucruri simple sau marete, dar din inima.

HOROSCOP 2015. Neti Sandu prezinta previziunile pe 2015 pentru cei nascuti in zodia Scorpion
HOROSCOP 2015. Neti Sandu prezinta previziunile pe 2015 pentru cei nascuti in zodia Scorpion

Cu Jupiter in Leu, Scorpionul are o sansa sa fie bine vazut la serviciu, sa fie intrebat, consiliat, sa faca parte din comitete comisii, sa isi spuna parerea.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.