Horoscop zilnic, 27 noiembrie 2014. Sagetatorii isi pot oficializa relatia de cuplu, iar Capricornii incep o noua afacere

27-11-2014 07:28


Horoscop zilnic, 27 noiembrie 2014. Sagetatorii is...
Horoscop zilnic, 27 noiembrie 2014. Sagetatorii is...

Horoscop zilnic, 27 noiembrie 2014, prezentat de Neti Sandu. E bine sa nu ne lasam furati de lucrurile care ne iau ochii si sa cantarim "la rece" o situatie, sa verificam spusele cuiva, actele, sa ne luam niste masuri de siguranta.

SAGETATOR

O sa faceti unele schimbari in viata voastra, poate v-apucati de o scoala, vreti sa capatati experienta si bani lucrand in strainatate sau va-ncercati norocul la alt serviciu, aici. O sa luati o decizie referitoare la viata de cuplu, poate oficializati relatia, aduceti pe lume un copilas, daca si partenerul isi doreste acelasi lucru.

CAPRICORN

Sunteti interesati de o noua afacere, poate fi in paralel cu serviciul si o sa va asociati cu niste oameni care vor munci la fel de serios ca voi. O sa puteti legaliza un act, o situatie si sa rezolvati multe alte lucruri care va tineau pe loc de ceva vreme.

VARSATOR

Ati putea primi niste bani sau cateva zile libere drept rasplata pentru o reusita la serviciu sau o sa luati un calificativ de top, pentru rezultate. E posibil sa rezolvati o problema financiara, sa incasati niste bani, sa prelungiti un contract ca sa aveti in continuare asigurat acest aspect.

PESTI

O sa fiti cooptati intr-o activitate care sa va aduca in centrul atentiei si de-aici se pot ivi noi oportunitati sa va dezvoltati din punct de vedere profesional. Va pot intra ceva bani- atat de la serviciu, cat si din particular si sa acoperiti cu ei toate cheltuielile casei.

BERBEC

S-ar putea sa faceti o investitie si o sa scoateti banii din cont, sa profitati de o ocazie cu care nu va-ntalniti prea des si veti face o alegere buna, pare-se. Se poate sa primiti o invitatie, undeva la distractie, intr-o zona de agrement si sa petreceti o zi, doua, departe de casa.

TAUR

Reuniune colegiala - poate puneti la punct o strategie de lucru, dar se poate sa plecati de maine si sa imbinati munca, pe cat posibil, cu distractia, sa va fie mai usor. O sa treceti cu bine de un examen, un interviu, o sa va bucurati de credibilitate in fata unui judecator, la proces.

GEMENI

Se poate sa lucrati cu alti oameni, pentru o vreme, chiar si in deplasare, daca e nevoie de voi in alt oras ca sa-i instruiti pe unii lipsiti de experienta. Relatia sentimentala se nuanteaza frumos si or sa vi se faca invitatii la masa, la film, in excursie.

RAC

O sa renegociati un contract ca sa obtineti o serie de avantaje, de care-ati fost privati si fara de care poate n-ati mai fi dispusi sa munciti, la o adica. Veti obtine de la notar, de la judecatorie niste acte care sa ateste dreptul vostru de proprietate sau alte drepturi.

LEU

Un castig, faceti niste achizitii, fie si in rate, depinde si de buget, dar si prioritatile din aceasta perioada, ca n-ati vrea sa amanati niste urgente. O sa iesiti la o intrunire amicala, sa-l sarbatoriti pe unul dintre ai vostri sau un succes colectiv.

FECIOARA

Va faceti planuri legate de casa, de familie si o sa va consultati cu toti ai casei, sa fixati un buget de cheltuiala, ca sa stiti in ce suma va-ncadrati. Intalnire cu cineva care v-a dus dorul, care o avea, poate, ceva important sa va comunice si poate iesiti la o cafea.

BALANTA

O legalizare, bateti palma pentru un contract si-o sa strangeti niste bani frumosi, c-o sa capete amploare afacerea, in decursul anului viitor. O s-aveti parte de armonie in relatia de cuplu, exista incredere si nimic si nimeni nu va poate destabiliza.

SCORPION

Ati putea cumpara o casa, o masina ori altceva scump, se poate sa primiti o suma importanta de bani c-ati castigat un proces dupa ani grei de infatisari la tribunal. O sa fiti mai cumpatati cu cheltuielile si poate reusiti chiar sa puneti niste bani deoparte - de prim-ajutor.

VIDEO PROTVPLUS.RO