Horoscop zilnic, 26 noiembrie 2014. Varsatorii au parte de iesiri in oras, iar Leii pot incepe o noua relatie

26-11-2014 07:38


Horoscop zilnic, 26 noiembrie 2014...
Varsatorii au parte de iesiri in oras, iar Leii po...

Horoscop zilnic, 26 noiembrie 2014, prezentat de Neti Sandu. Recompense azi. O sa primim ce-i al nostru, in timp ce altii ne contesta pe toate caile, ni se poate da dreptate verbal sau in scris, printr-o hotarare definitiva.

SAGETATOR

Se poate sa definitivati o situatie si sa fie un castig in plan profesional, sa capatati un titlu, sa luati mai multi bani, sa vi se largeasca orizontul. Se poate sa umblati la banii din cont, sa luati ceva scump de care sa se bucure si ai vostri, nu numai voi.

CAPRICORN

Vi se face o oferta de lucru si o sa vi se para avantajoasa, poate si anturajul e pe gustul vostru si o sa faceti treaba buna impreuna. O initiativa demna de toata lauda si poate or sa va promoveze sefii, sa va dea o functie de conducere.

VARSATOR

O sa vi se dea OK-ul pentru un job sau o functie, pentru o aparitie in vazul lumii, pe o scena, poate luati un premiu, o diploma, va faceti cunoscute ideile. O invitatie la un eveniment monden, diseara, si o sa acaparati toate privirile - poate chiar in jurul vostru e cladit evenimentul.

PESTI

Se poate sa obtineti, in sfarsit, un statut, sa deveniti proprietari, sa vi se recunoasca o diploma si sa treceti intr-o etapa superioara la scoala, la slujba. O iesire in doi o sa va faca sa uitati de toate necazurile, de stres si sa va faceti planuri pentru weekend sau pentru sarbatori.

BERBEC

Or sa va intre acei bani pe care-i asteptati cine stie de cand si o sa-i depuneti intr-un cont, s-aveti de Craciun pentru cadouri si ca s-ajungeti intr-o statiune de vis. Un drum la banca v-ar scapa de toate angoasele si ati gasi solutia ideala ca sa va luati casa ori o masina.

TAUR

Se poate sa luati un casting si sa-ncepeti lucrul, sa aveti de unde primi banii din care sa va platiti rata la banca si sa va descurcati si cu restul cheltuielilor casei. Cineva de la drum va cauta si o sa fixati o data si un punct de-ntalnire, sa tineti relatia la "cald".

GEMENI

Vi se poate da un supliment salarial si sa aveti, pe langa suma obligatorie pentru rate si facturi, si pentru micile placeri nevinovate, mici rasfaturi. O reuniune cu prieteni, poate stati la o parola, faceti un program de timp liber, ca sa desfasurati activitati deconectante.

RAC

Se poate sa intrati in audienta, sa va cereti drepturile, sa plecati pe undeva, in strainatate, la munca sau la studii, ori ca sa vizitati niste locuri. Veti afla cu ce ganduri vine spre voi fiinta iiubita si ce e de facut ca sa va mearga mai bine, sa ramaneti impreuna.

LEU

O sa gasiti o locuinta in care sa va mutati - fie cu chirie, fie o cumparati - si se rezolva probelema spatiului si poate a timpului - ca sa fiti mai aproape de serviciu. E posibil sa va faca o persoana sarmanta curte si sa fie pe lungimea voastra de unda, sa se infiripe o relatie.

FECIOARA

O sa puteti semna toate acele acte care-au "zacut" prin sertarele autoritatilor si o sa avansati cu proiectele, o sa fie un crescendo, pe mai multe planuri. O reusita la scoala, la examene, in planul comunicarii, in general, si poate vi se consolideaza pozitia in plan social.

BALANTA

O sa bateti palma pentru o intelegere din sfera - afaceri - si o s-aveti de unde sa luati mai multi bani de-aici inainte, pentru ca meritati. Se contureaza o reusita de grup, poate desfasurati o activitate de timp liber, un hobby care v-ar aduce un premiu.

SCORPION

Vi se poate restitui ceva care v-a fost luat cu forta si o sa primiti despagubiri, bani sau scuze si-o sa va recapatati prestigiul care va face sa mergeti cu capul sus. Poate luati niste bani in plus, e posibil chiar sa vi se mareasca salariul, fie si cu putin, dar tot e ceva.

VIDEO PROTVPLUS.RO