Horoscop zilnic, 16 aprilie 2016. Berbecii se vor bucura de un anturaj vesel iar Leii gasesc sponsori si colaboratori

Ultima actualizare: 19-04-2016 07:04

Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. Ne putem bucura de prezenta celor dragi, sa petrecem cat mai mult timp impreuna, sa comunicam, sa ascultam ce are fiecare de spus si sa ne facem planuri pentru sarbatori, vacante si minivacante.

Vibratia zilei este 7 si putem vorbi si despre o comunicare in plan spiritual.

Horoscop 2016 BERBEC - Poate va invita cineva la o plimbare in afara orasului si peste granita, chiar pe litoralul vecin. Lumea e a voastra, va puteti bucura de un anturaj vesel, cu care sa plecati pe undeva, la aer curat, sa faceti o drumetie, sa stati la iarba verde.

Horoscop 2016 TAUR - O sa va faceti program de vizite, in special cu tineretul prin preajma, poate faceti si sport, daca se iveste ocazia. O sa vi se ia o greutate de pe inima, lamuriti o chestiune de ordin sentimental si puteti continua o relatie care intrase intr-o perioada de criza.

Horoscop 2016 GEMENI - E posibil sa va atraga atentia cineva nou sosit in grupul de prieteni si sa-ncepeti o relatie care sa va-mplineasca, sufleteste. Va dati intalnire cu niste oameni cu care au acelasi hobby si o sa va petreceti frumos timpul liber, sa lasati deoparte grijile de serviciu si pe cele financiare.

Horoscop 2016 RAC - Cineva de la care asteptati un semn de viata soseste si va puneti viata la punct, nu mai lasati lucrurile la voia-ntamplarii. Invitatie la un eveniment monden, poate fi si o nunta, la care o sa contribuiti cu niste bani, sau o fi vreun eveniment caritabil, o strangere de fonduri si-o sa fiti generosi.

Horoscop 2016 LEU - Intalnire in doi, declaratii de dragoste, juraminte de fidelitate si se poate cimenta relatia. O veste buna, poate vine cineva dupa o lunga absenta si dati drumul unei afaceri, va gasiti sponsor si o serie de colaboratori care sa lucreze cot la cot cu voi.

Horoscop 2016 FECIOARA - E cineva care vrea sa va duceti acolo unde locuieste, in strainatate, sa scurtati distantele, ca sa-ntelegeti ceva de relatie. Poate strangeti bani de la rudele cu care veti petrece pastele sa faceti aprovizionarea, sa sa luati toate bunatatile pentru noaptea de inviere, sa va priasca totul.

Horoscop 2016 BALANTA - Cineva care va face mai demult curte, inca mai spera sa va convinga c-o sa faceti casa buna impreuna. O sa treceti in revista mondenitatile ca sa va puneti la curent cu ce e nou prin oras, mai prindeti o idee pe care, la un moment dat, o puteti valorifica.

Horoscop 2016 SCORPION - Poate va duceti in viizita la rude sa vedeti fiecare cu ce-o sa contribuie la masa de paste si la cine se va tine petrecerea. Poate o sa faceti un efort financiar pentru copii, sa-i duceti intr-un loc de agrement, sa dati o fuga la munte, la mare, sa va spalati retina.

Horoscop 2016 SAGETATOR - Dati si voi pe la veri, nepotii care locuiesc prin apropiere, in satul vecin sau in orasele vecine si mai puneti tara la cale. La un party, undeva, sau iesiti la un picnic si-acoloveti face cunostinta cu cineva care o sa va umple, frumos, viata, sfera iubirii e efervescenta.

Horoscop 2016 CAPRICORN - Poate va duceti la cumparaturi, sa va-nnoiti casa ori ati facut comanda de ceva mobila, aparatura si or sa v-o trimita acasa. Poate suntgeti invitati la un botez sau cineva din familie anunta ca se va naste un copilas, dar n-ar fi exclus sa faceti chiar voi anuntul, c-o sa fie al vostru.

Horoscop 2016 VARSATOR - O intrunire mondena, vin si colegi de breasla si poate puneti la cale o afacere care sa va repuna in lumina reflectoarelor. Ii pregatiti o iesire- surpriza fiintei iubite, ca sa pastrati - la cald - armonia, prospetimea relatiei, sa nu intervina plictisul, monotonia.

Horoscop 2016 PESTI - Poate ati ajuns la alt nivel al relatiei, si pareti convinsi ca ati putea ramane - pe viata - impreuna. Va duceti la o petrecere, poate fi si o gala, ceva festiv si-o sa schimbati impresii cu lumea de-acolo, sa va creati alte punti de legatura

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO