Horoscop cu Cristina Demetrescu: Peștii ar trebui să amâne orice cheltuială. Previziuni pentru toate zodiile

×
Codul embed a fost copiat

Soarele va intra în Balanța. Asta este marea schimbare că Soarele intră în Balanță și acolo unde îl întâlnește pe pe Marte. În Balanță există nevoia unor mediatori pentru ca oamenii să nu riște să ajungă în conflicte, la procese.

Balanța este o zodie care guvernează mariajul, căsătoria, deci vom avea o perioadă care este foarte importantă din punct de vedere al relațiilor conjugale, de căsătorie. Marte acolo v-am spus, agită puțin spiritele, explică Cristina Demetrescu în intervenția sa de la Vorbește Lumea. 

Ce urmează pentru fiecare zodie în parte în ultimele două săptămâni din septembrie 2023: 

Berbec

Berbecul este zodia care s-ar putea să dorească să caute anumite soluții legale în anumite chestiuni. Probabil că nu are suficient răbdare să ducă un proces diplomatic la bun final. Preocupat de problemele consoartei, ale soțului, soției, dar fără posibilitatea să intervină sau să ajute. 

Foarte multe discuții legate de sănătate pentru Berbec în perioada următoare.

Citește și
Vladimir Putin l-a decorat pe Steven Seagal. Reacție uluitoare a actorului american: „Spectaculoasa, strălucitoarea conducere a președintelui nostru”

Taur 

Pentru Tauri poate să apară sau să se treacă de la colegialitate la rivalitate. La Taur întotdeauna este și o chestiune legată de bani. Taur este zodia banilor. De ce cineva poate câștigă mai bine, dar nu este un motiv de supărare. Până la urmă, competiția este bună și este o motivație în plus pentru Taur. Da, să-și demonstreze că poate fi mai mult. Poate să fie și în zona colegilor de breaslă, de exemplu.

Gemeni 

La Gemeni este vorba de segmentul acesta emoțional, sentimental. Opusurile se atrag pentru zodia Gemeni. Se poate trece de la iubire la ură, dar atenție și invers. 

Dar Marte în Balanță, într-adevăr, aruncă cumva lucrurile de la o extremă la cealaltă. Este valabil în ceea ce privește și relația cu copiii. 

Iar în plan creativ, Gemenii sunt foarte prolifici în această perioadă. Adică o formă de sublimare a lui Marte în Balanță este că Gemenii pot pot fi foarte creativi, dar atenție să nu lase lucrurile la jumate, dacă le vin idei.

Rac 

Pentru Rac aș spune că în primă fază se simte energic, dar de fapt și de drept este o energie canalizată prost, care s-ar putea să îl transforme pe Rac într-o persoană mai agitată. Adică să se simtă foarte agitat din momentul în care are energie. 

Iar această suprimarea acestui Marte în Balanță pentru Rac este că ar putea să finiseze anumite lucrări în casă, adică ar putea să își concentreze această energie către lucrările domestice. Să renoveze, să facă puțin, mai ales că vine toamna și este sezonul de toamnă. 

Leu 

Lei fac declarații flamboaiante. Sunt acolo. Marte este pe zona comunicării. S-ar putea să promită mai mult decât duc la bun final, să să aibă pretenții mai mari decât merită. Atunci când fac promisiuni este foarte important să se gândească de două ori, pentru că lumea, probabil, la un moment dat, se așteaptă de la ei și la un deznodământ. 

Fecioara 

Fecioarele sunt în sezonul în care se zgârcesc la mălai. După câteva escapade în care cheltuie necontrolat, probabil au nevoia aceasta de a economisi, de a face niște economii care nu le rezolvă problema. Le sfătuiesc ca și în următoarele 2 săptămâni, cât Marte va rămâne în sectorul banilor și cheltuieli vor mai fi, așa că este foarte important să își administreze bine bugetul. 

Balanța 

Balanțele sunt sunt mai binecuvântate, pentru că Soarele intră în zodia Balanței și măcar vine cu un plus de energie. Avem Soarele, îl avem pe Marte, poate chiar prea multă energie. Totuși, Balanța este într-o perioadă carmică a vieții, nu ne-am îndepărtat foarte mult de Luna nouă, care a fost vineri în zodia Fecioarei. Aici. Balanța s-ar putea să fie cu un picior în zona bună și cu un picior încă sunt unele lucruri de rezolvat. Are câteva pierderi de energie de la niște relații pe care le Balanțele le întrețin în defavoarea lor. Adică dacă pentru Balanță ceva este blocat în această perioadă, cumva ele să devină, ele întrețin anumite lucruri pe care probabil va trebui să le analizeze mai bine. 

Scorpion

Scorpionii nu ar trebui să aibă foarte mare încredere sau să meargă pe încredere. Ar trebui să semneze contracte și să meargă pe, să spunem, maniera legală a tuturor înțelegerilor: să nu plătească banii în numerar, să îi transfere prin în contul bancar, să rămână scris. Chiar și în relațiile conjugale sau în relațiile de iubire, există acolo un prag în care Scorpionul să confrunte binele cu răul. 

Săgetător

Săgetătorii pot simți nevoia de socializare, numai că asta ar trebui să fie puțin mai moderată în această perioadă, să stabilească o graniță între diplomație și absența diplomației. Din prietenie, din sinceritate, s-ar putea să devină și puțin intruzivi. Deci, ca sfat pentru Săgetător, să caute mai puțin în această perioadă să se bage în viețile altora neinvitați. 

Capricorn 

Capricornii se pot simți mai puternici și mai bine pregătiți decât șefii lor, s-ar putea ca la un ghișeu, undeva în fața unei autorități, să se simtă mai îndreptățiți și să considere că i-au dreptate, chiar și vis-à-vis de părinții lor sau de taților. Poate Capricornul acum a evoluat, are bani, este independent, dar încă este controlat de părinți. 

Este o chestiune de timp în această perioadă. Marte în Balanță face cumva ca lucrurile să sară dintr-o extremă în cealaltă. Capricornul își de seama că a crescut vreo două trepte. Se schimbă raportul de de forțe și de relații. 

Vărsător 

Vărsătorii au o perioadă bună pentru pentru școală, învățat, examene, dar atenție, îl au pe Marte în Balanță și ei își pierd foarte ușor interesul. Vărsătorul ar trebui să își ducă tot proiectul ăsta până la capăt, pentru că sunt într-un punct al evoluției lor și întotdeauna în punctele astea există într-adevăr și încercări, îți mai distrage ceva atenția. Este zodie de aer, își pierde foarte ușor atenția, deci să nu clacheze în această perioadă și cumva să treacă pragul acesta. Dacă e de învățat, de dat un examen, poate și din punct de vedere al evoluției spirituale, ar putea să înțeleagă mai mult. 

Pești 

Peștii sunt într-o perioadă mai păguboasă, nu neapărat în sensul rău. Ar trebui să fie mai secretoși în ceea ce privește bugetul lor, banii pe care îi dețin, să nu știe toată lumea. Da, într-adevăr, să controleze mai bine cheltuielile. Nu este o perioadă bună nici pentru investiții, pentru că Marte face ca banii aceia să piardă. Și nici pentru împrumuturi. Nici într-un sens, nici în celălalt sens. 

Articol recomandat de sport.ro
Dennis Man a anunțat unde va juca, chiar înainte de EURO 2024!
Dennis Man a anunțat unde va juca, chiar înainte de EURO 2024!
Citește și...
Ce se întâmplă cu site-ul chinezesc preferat de mulți români. Trebuie să facă schimbări. UE i-a dat termen limită
Ce se întâmplă cu site-ul chinezesc preferat de mulți români. Trebuie să facă schimbări. UE i-a dat termen limită

Platforma chinezească, Temu, a fost desemnată de Comisia Europeană drept o platformă online foarte mare.  

MApN a prelungit campania de recrutări. Cu câți soldați s-a mărit armata română într-o singură zi
MApN a prelungit campania de recrutări. Cu câți soldați s-a mărit armata română într-o singură zi

În țară, peste 2.000 de soldați s-au alăturat, vineri, armatei române. Tinerii, care în primăvară au trecut de procesul de selecție a soldaților profesioniști, au depus jurământul.

Vara începe pe litoral pentru români. Ce temperaturi vor fi în weekend și care sunt prețurile la cazări
Vara începe pe litoral pentru români. Ce temperaturi vor fi în weekend și care sunt prețurile la cazări

Stațiunile de pe litoral vor fi pline de turiști de Ziua Copilului. Cel puțin 30.000 de români își vor petrece acest sfârșit de săptămână la malul mării.  

Recomandări
Unde ar fi trebuit să ajungă drogurile de un milion de euro scoase din pământ, cu sapa, din curtea unei case din Giurgiu
Unde ar fi trebuit să ajungă drogurile de un milion de euro scoase din pământ, cu sapa, din curtea unei case din Giurgiu

Cocaină de un milion de euro, canabis și hașiș, toate erau îngropate în curtea unei case din județul Giurgiu.

Economia României, blocată de infrastructura feroviară. Un tren poate face și 3 zile de la un capăt la altul al țării
Economia României, blocată de infrastructura feroviară. Un tren poate face și 3 zile de la un capăt la altul al țării

În România, viteza medie pentru trenurile de călători este de 45 de km pe oră, iar pentru cele de marfă, scade sub 17 km pe oră. În aceste condiţii, un tren de la Curtici la Constanța, poate să facă şi trei zile, iar asta blochează economic România.

Donald Trump, după ce a fost declarat vinovat: ”Dacă îmi pot face asta mie, o pot face oricui”
Donald Trump, după ce a fost declarat vinovat: ”Dacă îmi pot face asta mie, o pot face oricui”

La o zi după ce un juriu din New York l-a găsit vinovat de 34 de capete de acuzare pentru falsificare de documente de afaceri, Donald Trump a organizat o conferință de presă, pentru a lansa noi atacuri la adresa contracandidatului său, Joe Biden.