Horoscop 9 martie 2023, cu Neti Sandu. E posibil să primiţi nişte bani în plus

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 9 martie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O zi a speranţei. E bine s-avem încredere în noi, că de aici vine ajutorul, nu trebui s-aşteptam să pice din cer, sau să vină de la oameni. De la noi, vine salvarea.    

Vibraţia zilei este 9 şi să avem o privire atotcuprinzătoare şi înţelegere.

Horoscop 9 martie 2023 – PEŞTI

O să puteţi obţine semnături, să faceţi progrese în sfera afaceri, să faceţi şi nişte achiziţii şi să aveţi grijă şi de ai voştri să le luaţi ce le-aţi promis.

E posibil să primiţi nişte bani în plus şi să-i gestionaţi în aşa fel încât să v-ajungă pentru cheltuielile familiei.

E de lucru, e și de învățat, dar o să rezervați un timp și pentru plimbări. Ieșiți cu familia și în special copiilor le rezervați câteva surprize în weekendul ăsta.

Citește și
Cum ar putea China să cucerească Taiwanul fără să invadeze insula: „Beijingul are alte opțiuni”. Strategia lui Xi Jinping | ANALIZĂ

Horoscop 9 martie 2023 – BERBEC

E posibil să faceţi nişte investiţii, să vă sporiţi banii şi să v-alegeţi cu o casă, ori cu o maşină, posibil şi cu credit bancar că e mai greu doar cu salariul.

Poate o să faceţi o schimbare de look c-aveţi nevoie de o postură nouă, de o notă de prospecţiune a imaginii voastre.

E momentul să vă îngrijiți și de voi. Venus vă face să vă preocupați de înfățișare și, cine știe, poate a apărut cineva în nou, în peisaj și vreți să-l impresionați pe acel om.

Horoscop 9 martie 2023 – TAUR

Se rezolvă o problemă financiară şi o să fiţi şi voi la zi cu dările, ca să fiţi relaxaţi de sărbători, ca v-oţi fi propus s-aveţi musafiri

O să vă ia prin surprindere prezența cuiva care vrea să vă dea asigurări de fidelitate şi o să fie liniştitor, reconfortant.

Vin bani de la serviciu sau chiar și de undeva din particular. Cert este că or să intre niște bani în casă, chiar și pe filiera partenerului de cuplu.

Horoscop 9 martie 2023 – GEMENI

Poate se iveşte ocazia să plecaţi pe undeva c-aveţi de pus la punct nişte chestiuni profesionale, dar e posibil să aveţi de semnat şi nişte acte de proprietate.

Se poate să insiste un angajator să vă daţi acceptul pentru un job şi să vă lăsaţi convinşi până la urmă.

E momentul să faceți niște schimbări financiare, în sensul că o parte din bani poate-i alocați mașinii, pentru că trebuie făcute acolo niște reparații sau, cine știe, poate vă gândiți să vă luați altă mașină.

Horoscop 9 martie 2023 – RAC

O să vă bucuraţi de nişte confirmări că vi s-a făcut rost de produsele de care aveţi nevoie ca să vă îmbunătăţiţi performanţele.

O să vi se rezolve o chestiune mai complicată şi o să puteţi avansa cu restul treburilor ca să faceţi progrese la slujbă, în afaceri.

E posibil să vi se dea ceva nou de făcut la serviciu. Poate să fie chiar o funcție la care să vă gândiți și nu e de ratat acest moment. Termenul limită este luna mai.

Horoscop 9 martie 2023 – LEU

Se poate să dispuneţi de nişte bani şi să faceţi o rezervare pentru weekend să vă duceţi într-o staţiune turistică sau la nişte prieteni în vizită.

Puteţi încerca şi altceva din punct de vedere profesional şi să căpătaţi experienţa

Relația cu partenerul de cuplu poate a traversat o perioadă mai stresantă, dar acum ați putea recupera timpul care a trecut și să aduceți o notă de prospețime în relație.

Horoscop 9 martie 2023 – FECIOARĂ

Vi se fac oferte de lucru, dar voi se pare că ştiţi exact ce vă doriţi şi aşteptaţi doar momentul prielnic să faceţi alegerea potrivită.

O s-aveţi succes la un interviu sau poate aveţi examen şi n-o să vă prindă cu garda jos că sunteţi mult prea conştiincioşi din fire.

Sunt oameni tineri care au nevoie de prezența voastră. Poate împreună puneți umărul la un proiect și se poate să recuperați de undeva niște bani.

Horoscop 9 martie 2023 – BALANŢA

Se pare c-o să vă caute cineva care vede în voi un posibil partener de cuplu, dacă nu sunteţi căsătoriţi şi o să-i acordaţi un răstimp să vedeţi cum decurg lucrurile.

Chiar şi o colaborare v-ar prinde bine c-aţi face rost de bani ca să vă mai şi plimbaţi în timpul liber.

Vine cineva în vizită sau cine știe, dacă o să fiți mai tot timpul prin oraș, ieșiți la o cafea pe acolo pe unde vă aflați, pentru că sunt niște lucruri importante de discutat.

Horoscop 9 martie 2023 – SCORPION

Se poate să vă dedicaţi unei activităţi extraprofesionale şi care să nu vă solicite din cale-afară, dar care să vă relaxeze, să vă facă să uitaţi de toate grijile.

Poate vă permiteţi un mic sejur pe undeva, ca să fiţi doar voi cu fiinţa iubită şi relaţia va fi şi mai sudată.

E ceva de lucru și particular și la serviciu și se poate să fiți ocupați mai tot timpul, dar mare atenție la sănătate.

Horoscop 9 martie 2023 – SĂGETĂTOR

Se pare c-o să rezistaţi tentaţiei de a pleca la alt loc de muncă pentru că vă simţiţi stăpâni pe situaţie, dar nu excludeţi posibilitatea să plecaţi dacă atmosfera devine ostilă.

O veste bună de la cineva care vă iubeşte şi se pare şi voi îi împărtăşiţi sentimentele şi relaţia voastră o să prindă contur.

Poate mai alocați niște bani, interiorului locuinței, mai cumpărați câte ceva, mai aruncați din lucrurile care nu vă trebuie, că pregătiți casa pentru sărbători.

Horoscop 9 martie 2023 – CAPRICORN

Vouă vă reuşesc proiectele de grup, o să fie un efort colectiv bine cotat, şi o să vi se deschidă nişte uşi; poate veţi face nişte afaceri la un nivel superior.

Se pare c-o să vă contacteze cineva să intraţi într-o colaborare pentru că aveţi pregătirea necesară pentru ce au ei nevoie, aceşti oameni.

Poate aveți de învățat, poate aveți de completat acte, poate vă pregătiți de o plecare, poate dați o fugă în orașul vecin, vă duceți într-o excursie, să zicem.

Horoscop 9 martie 2023 – VĂRSĂTOR

Se poate să vă descoperiţi o nouă vocaţie şi să vorbiţi în public, sau să redactaţi materiale, vă faceţi site, blog şi vă exprimaţi acolo părerile.

Poate vă înscrieţi la nişte cursuri, vă perfecționaţi într-un domeniu, şi o să căpătaţi un titlu.

Vin bani, poate pentru că o să bateți palma pentru un contract care v-ar prinde tare bine pe o perioadă mai lungă de timp și vă asigurați latura asta financiară.

Articol recomandat de sport.ro
Remarca ungurilor după România - Belgia 0-2
Remarca ungurilor după România - Belgia 0-2
Citește și...
Horoscop 23 iunie 2024, cu Neti Sandu. Unei zodii i se poate face o ofertă de afaceri greu de refuzat
Horoscop 23 iunie 2024, cu Neti Sandu. Unei zodii i se poate face o ofertă de afaceri greu de refuzat

Horoscop 23 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu vești bune. O să luăm pulsul orașului, al cartierului, putem să ne plimbăm și prin împrejurimi și să întreținem, la cald, relațiile cu cei care contează pentru noi.

Horoscop 22 iunie 2024, cu Neti Sandu. Lună Plină cu multe evenimente pentru zodii
Horoscop 22 iunie 2024, cu Neti Sandu. Lună Plină cu multe evenimente pentru zodii

Horosocp 22 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Lună Plină, cu stare bună. O să avem chef de plimbare, de distracție și o să profităm la maximum de inițiativele pe la diverse evenimente.

Horoscop 21 iunie 2024, cu Neti Sandu. O zodie pentru care pot începe schimbări majore astăzi
Horoscop 21 iunie 2024, cu Neti Sandu. O zodie pentru care pot începe schimbări majore astăzi

Horoscop 21 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu de toate. O să ne putem deplasa cu ușurință, o să ne alegem cu grijă prietenii, care să ne însoțească în escapadele turistice și o să ne simțim în elementul nostru.

Recomandări
Belgia - România 2-0. Învinși de o forță a fotbalului, jucăm calificarea în optimile EURO 2024 în meciul cu Slovacia
Belgia - România 2-0. Învinși de o forță a fotbalului, jucăm calificarea în optimile EURO 2024 în meciul cu Slovacia

Belgia a învins România cu 2-0 la Koln, într-un meci din cadrul Grupei E de la EURO 2024. Partida a fost transmisă în direct de PRO TV și VOYO.

Cât cărbune mai produce România. Date oficiale de la INS
Cât cărbune mai produce România. Date oficiale de la INS

Producţia de cărbune net a României a totalizat, în primele patru luni ale acestui an, 634.000 tone echivalent petrol, fiind cu 18,6% mai mică (minus 145.000 tep) faţă de cea din perioada similară din 2023, conform datelor INS.

Trei săptămâni de la tragedia din Natisone. Căutările pentru găsirea lui Cristian continuă doar cu unități canine
Trei săptămâni de la tragedia din Natisone. Căutările pentru găsirea lui Cristian continuă doar cu unități canine

Căutările pentru găsirea lui Cristian Molnar, în vârstă de 25, luat de apele râului Natisone la 31 mai, continuă, însă deocamdată doar cu unităţi canine pentru căutări.