Horoscop 9 martie 2023, cu Neti Sandu. E posibil să primiţi nişte bani în plus

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 9 martie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O zi a speranţei. E bine s-avem încredere în noi, că de aici vine ajutorul, nu trebui s-aşteptam să pice din cer, sau să vină de la oameni. De la noi, vine salvarea.    

Vibraţia zilei este 9 şi să avem o privire atotcuprinzătoare şi înţelegere.

Horoscop 9 martie 2023 – PEŞTI

O să puteţi obţine semnături, să faceţi progrese în sfera afaceri, să faceţi şi nişte achiziţii şi să aveţi grijă şi de ai voştri să le luaţi ce le-aţi promis.

E posibil să primiţi nişte bani în plus şi să-i gestionaţi în aşa fel încât să v-ajungă pentru cheltuielile familiei.

E de lucru, e și de învățat, dar o să rezervați un timp și pentru plimbări. Ieșiți cu familia și în special copiilor le rezervați câteva surprize în weekendul ăsta.

Citește și
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Horoscop 9 martie 2023 – BERBEC

E posibil să faceţi nişte investiţii, să vă sporiţi banii şi să v-alegeţi cu o casă, ori cu o maşină, posibil şi cu credit bancar că e mai greu doar cu salariul.

Poate o să faceţi o schimbare de look c-aveţi nevoie de o postură nouă, de o notă de prospecţiune a imaginii voastre.

E momentul să vă îngrijiți și de voi. Venus vă face să vă preocupați de înfățișare și, cine știe, poate a apărut cineva în nou, în peisaj și vreți să-l impresionați pe acel om.

Horoscop 9 martie 2023 – TAUR

Se rezolvă o problemă financiară şi o să fiţi şi voi la zi cu dările, ca să fiţi relaxaţi de sărbători, ca v-oţi fi propus s-aveţi musafiri

O să vă ia prin surprindere prezența cuiva care vrea să vă dea asigurări de fidelitate şi o să fie liniştitor, reconfortant.

Vin bani de la serviciu sau chiar și de undeva din particular. Cert este că or să intre niște bani în casă, chiar și pe filiera partenerului de cuplu.

Horoscop 9 martie 2023 – GEMENI

Poate se iveşte ocazia să plecaţi pe undeva c-aveţi de pus la punct nişte chestiuni profesionale, dar e posibil să aveţi de semnat şi nişte acte de proprietate.

Se poate să insiste un angajator să vă daţi acceptul pentru un job şi să vă lăsaţi convinşi până la urmă.

E momentul să faceți niște schimbări financiare, în sensul că o parte din bani poate-i alocați mașinii, pentru că trebuie făcute acolo niște reparații sau, cine știe, poate vă gândiți să vă luați altă mașină.

Horoscop 9 martie 2023 – RAC

O să vă bucuraţi de nişte confirmări că vi s-a făcut rost de produsele de care aveţi nevoie ca să vă îmbunătăţiţi performanţele.

O să vi se rezolve o chestiune mai complicată şi o să puteţi avansa cu restul treburilor ca să faceţi progrese la slujbă, în afaceri.

E posibil să vi se dea ceva nou de făcut la serviciu. Poate să fie chiar o funcție la care să vă gândiți și nu e de ratat acest moment. Termenul limită este luna mai.

Horoscop 9 martie 2023 – LEU

Se poate să dispuneţi de nişte bani şi să faceţi o rezervare pentru weekend să vă duceţi într-o staţiune turistică sau la nişte prieteni în vizită.

Puteţi încerca şi altceva din punct de vedere profesional şi să căpătaţi experienţa

Relația cu partenerul de cuplu poate a traversat o perioadă mai stresantă, dar acum ați putea recupera timpul care a trecut și să aduceți o notă de prospețime în relație.

Horoscop 9 martie 2023 – FECIOARĂ

Vi se fac oferte de lucru, dar voi se pare că ştiţi exact ce vă doriţi şi aşteptaţi doar momentul prielnic să faceţi alegerea potrivită.

O s-aveţi succes la un interviu sau poate aveţi examen şi n-o să vă prindă cu garda jos că sunteţi mult prea conştiincioşi din fire.

Sunt oameni tineri care au nevoie de prezența voastră. Poate împreună puneți umărul la un proiect și se poate să recuperați de undeva niște bani.

Horoscop 9 martie 2023 – BALANŢA

Se pare c-o să vă caute cineva care vede în voi un posibil partener de cuplu, dacă nu sunteţi căsătoriţi şi o să-i acordaţi un răstimp să vedeţi cum decurg lucrurile.

Chiar şi o colaborare v-ar prinde bine c-aţi face rost de bani ca să vă mai şi plimbaţi în timpul liber.

Vine cineva în vizită sau cine știe, dacă o să fiți mai tot timpul prin oraș, ieșiți la o cafea pe acolo pe unde vă aflați, pentru că sunt niște lucruri importante de discutat.

Horoscop 9 martie 2023 – SCORPION

Se poate să vă dedicaţi unei activităţi extraprofesionale şi care să nu vă solicite din cale-afară, dar care să vă relaxeze, să vă facă să uitaţi de toate grijile.

Poate vă permiteţi un mic sejur pe undeva, ca să fiţi doar voi cu fiinţa iubită şi relaţia va fi şi mai sudată.

E ceva de lucru și particular și la serviciu și se poate să fiți ocupați mai tot timpul, dar mare atenție la sănătate.

Horoscop 9 martie 2023 – SĂGETĂTOR

Se pare c-o să rezistaţi tentaţiei de a pleca la alt loc de muncă pentru că vă simţiţi stăpâni pe situaţie, dar nu excludeţi posibilitatea să plecaţi dacă atmosfera devine ostilă.

O veste bună de la cineva care vă iubeşte şi se pare şi voi îi împărtăşiţi sentimentele şi relaţia voastră o să prindă contur.

Poate mai alocați niște bani, interiorului locuinței, mai cumpărați câte ceva, mai aruncați din lucrurile care nu vă trebuie, că pregătiți casa pentru sărbători.

Horoscop 9 martie 2023 – CAPRICORN

Vouă vă reuşesc proiectele de grup, o să fie un efort colectiv bine cotat, şi o să vi se deschidă nişte uşi; poate veţi face nişte afaceri la un nivel superior.

Se pare c-o să vă contacteze cineva să intraţi într-o colaborare pentru că aveţi pregătirea necesară pentru ce au ei nevoie, aceşti oameni.

Poate aveți de învățat, poate aveți de completat acte, poate vă pregătiți de o plecare, poate dați o fugă în orașul vecin, vă duceți într-o excursie, să zicem.

Horoscop 9 martie 2023 – VĂRSĂTOR

Se poate să vă descoperiţi o nouă vocaţie şi să vorbiţi în public, sau să redactaţi materiale, vă faceţi site, blog şi vă exprimaţi acolo părerile.

Poate vă înscrieţi la nişte cursuri, vă perfecționaţi într-un domeniu, şi o să căpătaţi un titlu.

Vin bani, poate pentru că o să bateți palma pentru un contract care v-ar prinde tare bine pe o perioadă mai lungă de timp și vă asigurați latura asta financiară.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Horoscop 19 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care va primi vestea pe care o aștepta de multă vreme
Horoscop 19 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care va primi vestea pe care o aștepta de multă vreme

Horoscop 19 aprilie 2024, realizat de Neti Sandu pentru Știrile ProTV. Ne așteptăm la surprize plăcute și o să ne străduim să le facem și noi pe plac celor pe care-i iubim, că avem nevoie de emoții pozitive.  

Horoscop 18 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Se anunță câștiguri pentru mai multe zodii
Horoscop 18 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Se anunță câștiguri pentru mai multe zodii

Horoscop 18 aprilie 2024, realizat de Neti Sandu pentru Știrile ProTV. Plutește în aer un entuziasm care o să fie energie pură ca să facem treabă ca lumea, să ne atingem obiectivele.  

Horoscop 17 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care primește o ofertă de muncă pe salariu mare
Horoscop 17 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care primește o ofertă de muncă pe salariu mare

Horoscop 17 aprilie 2024, realizat de Neti Sandu pentru Știrile ProTV. Avem energie, chef și de treabă și de distracție și o să ne dozăm timpul să ne ajungă pentru toate cele.  

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.