Horoscop 8 decembrie. Taurii au astazi o zi excelenta, iar Leii mai acorda o sansa relatiei

Ultima actualizare: 11-12-2016 07:01

Horoscop 8 decembrie, prezentat de Neti Sandu. Vibratia zilei este 8 si e bine sa ne achitam de absolut toate obligatiile financiare.

 

Horoscop 2016 SAGETATOR -  O sa puteti recupera acei bani fara de care nu concepeti sarbatorile, si totul o sa se desfasoare ca la carte.

Horoscop 2016 CAPRICORN - Se pare c-o sa puteti obtine un act care sa va deschida niste usi, poate incepeti o afacere, plecati in strainatate.

Horoscop 2016 VARSATOR - E bine sa fiti ceva mai atenti cu sanatatea sa nu va treziti cu neplaceri chiar inainte de sarbatori, c-ar fi pacat.

Horoscop 2016 PESTI - Poate luati prima de Craciun, sau alta recompensa ori primiti un cadou pentru onomastica de zilele trecute, sa zicem.

Horoscop 2016 BERBEC - E posibil sa fiti in carti pentru o promovare, insa va trebui, poate, sa dati concurs, sau sa asteptati, pur si simplu sa se elibereze un post.

Horoscop 2016 TAUR - Vi se face o oferta de lucru, dar se pare ca asteptati una si mai buna - doar mercur retrograd mai poate veni cu astfel de surprize.

Horoscop 2016 GEMENI - Se poate sa va retrageti o cerere de divort sau o plangere penala, pentru ca v-a venit inima la loc si o sa treceti cu vederea vechile neintelegeri.

Horoscop 2016 RAC - O problema de sanatate se poate acutiza daca nu va luati toate masurile s-o combateti, ca sa nu ratati marile petreceri.

Horoscop 2016 LEU - Poate iesiti la masa cu cineva care vrea sa fiti impreuna, sau macar sa petreceti sarbatorile in doi, sa acordati o sansa relatiei, voua.

Horoscop 2016 FECIOARA - S-ar putea sa apara sau sa re-apara cineva pe care-l vreti langa voi, dar in niciun caz cu forta, ci sa vina pentru ca va iubeste.

Horoscop 2016 BALANTA - O sa gasiti niste lucruri utile si frumoase pentru casa si totul o sa conteze pentru atmosfera din perioada asta a sarbatorilor de iarna.

Horoscop 2016 SCORPION - Poate faceti o rezervare pentru doua zile macar de vacanta, sau o sa-i trimiteti doar pe copii, daca nu puteti pleca impreuna.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO