Horoscop 7 mai 2016. Astazi, Scorpionii isi imbunatatesc relatia, iar Berbecii primesc cadouri interesante

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 7 mai 2016, prezentat de Neti Sandu. O sa scapam de stresul asteptarii si o sa aflam cum o duc cei pe care-i iubim, cu ce ganduri se-ndreapta spre noi si o sa stim cum stam si cam ce se asteapta de la noi.
 

Horoscop 2016 TAUR - Poate vi se implineste o dorinta, va bucurati de revenirea cuiva de pe unde a fost plecat sau primiti un cadou. Vesti bune, revederi cu oameni care v-au dus dorul si voi lor si o sa iesiti in oras, poate va duceti si-n alta localitate, undeva la aer curat sa va bucurati de faptul ca v-ati intalnit.

Horoscop 2016 GEMENI - O problema de sanatate o sa dispara poate pentru ca si-a facut efectul un tratament si o sa fiti in forma. Poate faceti inca un pas decisiv spre impacarea cu cineva care nu v-a uitat si tot spera sa va continuati relatia pentru ca aveti suficient de multe lucruri in comun.

Horoscop 2016 RAC - O sa deblocati o suma din bugetul familiei si o sa le luati copiilor ce stiti ca le place si-i duceti in parc, la jocurile preferate, in excursie. Se poate sa onorati invitatia la o terasa, la un pranz la iarba verde sau undeva la malul marii - pare sa fie ceva inedit, o prima intalnire sentimentala.

Horoscop 2016 LEU - Se-anunta cineva in vizita, dar se poate sa va treziti si cu un musafir surpriza si pe care o sa-l primiti cu draga inima. Poate le-o luati inainte unor prieteni care ziceau sa va scoata din casa sa-i invitati in oras, la film, la o plimbare la sosea sau dati o tura prin imprejurimi.

Citește și
horoscop
Horoscop 5 mai 2016. Balantele se muta in casa noua, iar Capricornii recupereaza o suma de bani
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

Horoscop 2016 FECIOARA - O veste buna de la cineva aflat la mare distanta si poate aflati ca dragostea voastra este si mai puternica si va invinge toate obstacolele. Va simtiti mult mai stapani pe situatie si o sa reglati situatia familiala, va dati intalnire cu acele rude care au cam lipsit de la mesele festive si strangeti relatiile.

Horoscop 2016 BALANTA - Poate luati ceva ieftin, la reduceri pentru casa. Schimbati cate ceva in interiorul locuintei daca n-ati reusit inainte de sarbatori. O sa le gatiti ceva delicios musafirilor si o sa va intretineti buna parte din zi cu prietenii care va calca pragul, poate e o sarbatoare in familie, o aniversare, un botez.

Horoscop 2016 SCORPION - O sa mai lasati de la voi, in relatia cu partenerul de viata, ca sa-si faca loc armonia in cuplu, sa va mearga si mai bine. O sa faceti tot posibilul sa ajungeti la o intalnire care va poate schimba viata sentimentala - in bine - si o sa fie sansa voastra de a fi, in sfarsit, fericiti.

Horoscop 2016 SAGETATOR - Se observa o cheltuiala, poate luati cuiva un cadou sau faceti cinste cu o masa in oras ori un gratar la iarba verde. Se pare c-o sa va dati peste cap sa le fiti de ajutor prietenilor care dau o petrecere, se casatoresc, isi boteaza copilul sau se lanseaza intr-un domeniu, isi schimba meseria.

Horoscop 2016 CAPRICORN - Se pare c-o sa fiti inconjurati de oameni tineri, iesiti cu ei pe la diferite manifestari sportive, artistice, sa luati pulsul vietii cotidiene. Ati putea sparge voi gheata intr-o relatie care nu mai dadea semne de revenire la ce-a fost candva, daca partenerul nu schiteaza niciun gest, din orgoliu.

Horoscop 2016 VARSATOR - Ati putea pleca intr-o calatorie, numai daca nu va retine nimic acasa, altminteri lasati pe alta data escapada turistica. O sa va ocupati de casa, de aprovizionare ca poate cineva mai in varsta din familie nu se descurca si-i faceti piata si o s-aveti timp si sa stati la sueta cu prietenii.

Horoscop 2016 PESTI - Vreti sa le faceti o surpriza unor oameni dragi si improvizati la repezeala o masa festiva, cu musafiri care-or sa pice la tanc. Dati o fuga pana la prietenii care v-au invitat mai demult dar ati fost ocupati si doar acum va faceti timp de o evadare spre un peisaj pitoresc.

Horoscop 2016 BERBEC - E posibil sa primiti ceva in dar, sa vi se rosteasca numele pe o scena, la capatul unei competitii, sa luati un premiu. Se poate sa le atrageti atentia unor oameni importanti printr-o iesire la rampa si o sa ajungeti mai sus, in cariera, o sa va bucurati de prestigiu.

Articol recomandat de sport.ro
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Citește și...
Horoscop 6 mai 2016. Taurii au parte de vesti bune, iar Berbecii primesc bani in plus
Horoscop 6 mai 2016. Taurii au parte de vesti bune, iar Berbecii primesc bani in plus

Vibratia zilei este 6. O sa definitivam niste situatii care ne-au dat, serios, de furca si o sa trecem intr-o alta etapa, la care vom pune umarul, sa ajungem la acele performante de care ne simtim capabili.

Horoscop 5 mai 2016. Balantele se muta in casa noua, iar Capricornii recupereaza o suma de bani
Horoscop 5 mai 2016. Balantele se muta in casa noua, iar Capricornii recupereaza o suma de bani

O zi a provocarilor. O sa apelam la resursele interioare, pe care sa le accesam imediat daca apar situatii neprevazute, trebuie sa luam decizii sau vrem sa dam drumul unor proiecte nou-noute. Vibratia zilei este 5 si e bine sa nu ne lipseasca curajul.

Horoscop 4 mai 2016. Taurii se implica in proiecte noi, iar Gemenii trec printr-o perioada dificila
Horoscop 4 mai 2016. Taurii se implica in proiecte noi, iar Gemenii trec printr-o perioada dificila

Poate aflam un pont despre un job, o functie, despre o investitie si, daca o sa fim si noi pe receptie, o sa ne acordam toate sansele de a face lucruri noi si bune. Vibratia zilei este 4 si o sa dam dovada de pricepere.

Recomandări
Politico:
Politico: "Ucraina se îndreaptă spre înfrângere". Marile atuuri pe care Putin le are în lupta pentru victorie

Întrebați un soldat ucrainean dacă mai crede că Occidentul va sta alături de Kiev "atât timp cât va fi nevoie".

Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO
Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO

Marcel Ciolacu a făcut o gafă jenantă în timpul unor declarații de presă susținute în Qatar. Deși avea discursul scris, premierul s-a încurcat și în loc de „lecție” a pronunțat... „erecție”.

Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO
Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO

O explozie de proporții a avut loc, miercuri, în municipiul Craiova. Deflagrația a fost atât de puternică încât fațada blocului s-a prăbușit.