Horoscop 4 februarie 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate să disloce o sumă de bani ca să-i scoată pe cei dragi în oraș

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 4 februarie 2024 prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi destinsă în care ne vom elibera de poveri și vinovății, manifestând sinceritate și înțelegere față de cei din jur.  

Vibrația zilei este 4, promițând grija pentru noi și cei dragi.

Horoscop 4 februarie 2024 - VĂRSĂTOR

O să puteți face o plimbare în afara orașului, să revedeți niște buni prieteni și să stați la povești, să puneți țara la cale, că vreți să spargeți monotonia.

Întrevedere cu cineva care este pe lungimea voastră de undă din punct de vedere profesional și vrea să vă propună o afacere.

Horoscop 4 februarie 2024 - PEȘTI

O să luați parte la un eveniment care se poate referi și la voi, să vă aibă în prim plan că ați făcut niște lucruri notabile și să vi se mulțumească în mod public.

Citește și
„Va fi o perioadă îngrozitoare în Ucraina și pentru Occident”. Avertismentul unui general despre războiul din Ucraina

Se poate să vă duceți la un spectacol și să vă bucurați de o atmosferă plăcută, să vă încărcați bateriile pentru perioada care urmează.

Horoscop 4 februarie 2024 - BERBEC

Intrevedere cu cineva care speră să vă asociați în vederea unei colaborări și o să vă consultați agenda să vedeți cum stați, că sunteți cât se poate de ocupați.

E o ceremonie, poate se căsătoresc niște prieteni, și o să vă duceți chiar dacă petrecerea e în alt oraș și vă întoarceți noaptea.

Horoscop 4 februarie 2024 - TAUR

O invitație la o zi de naștere sau e altceva care adună niște prieteni la un loc și o să fie o atmosferă în care să vă simțiți în largul vostru.

Se poate să vă vină în vizită cineva care așteaptă de ceva vreme o astfel de ocazie și o să aflați noutăți care vă pot schimba unele decizii.

Horoscop 4 februarie 2024 - GEMENI

Se poate să faceți un consiliu de familie să vedeți ce se votează în plen - când vine vorba despre economiile familiei, vă mutați sau cumpărați altă mașină.

Vă scoate la o cină în doi cineva care vrea să vă spună ce decizie a luat vis-a-vis de relația voastră și o să-i spuneți și voi ce părere aveți.

Horoscop 4 februarie 2024 - RAC

Sunt niște oameni care așteaptă de ceva vreme să vă întâlniți și acum poate vă faceți într-adevăr timp să vă reuniți, poate cu un prilej anume.

O să dislocați o sumă de bani ca să-i scoateți pe cei dragi în oraș, să-i duceți la un spectacol, sau pur și simplu în vizită la rude.

Horoscop 4 februarie 2024 - LEU

Poate o să discutați la cafea despre un proiect care era în pregătire de anul trecut și dacă v-ați decis o să dați sfoară în țară să primiți susținere, sponsorizare.

Se poate să vă curteze cineva în vederea unui fotoliu de șef și dacă sunteți dispuși să vă asumați niște responsabilități vă dați acceptul.

Horoscop 4 februarie 2024 - FECIOARĂ

E posibil să faceți cunoștință cu cineva care este interesat de voi, persoana, și să legați o prietenie, o relație amoroasă, dacă sunteți și voi în căutarea perechii de suflet.

Se autoinvită cineva pe la voi și o să vă facă plăcere să schimbați impresii cu cineva care e în rezonanță cu voi.

Horoscop 4 februarie 2024 - BALANȚĂ

Se poate să faceți o tratatie că vor fi niște motive, dar se poate și doar ca să vă întrețineți cu niște persoane dragi și scumpe la vedere.

Se poate să vă iasă în cale cineva care este pe lungimea voastră de undă, sau cel puțin așa pare, și să încercați să aveți o relație.

Horoscop 4 februarie 2024 - SCORPION

O să ieșiți cu grupul de prieteni pe undeva și o să vă asigurați că se simte toată lumea bine, poate acceptați destinația aleasă de ei.

E cineva care se insinuează în viața voastră și dacă îl găsiți un loc în inima voastră o să vă puteți continua viața împreună. Vedeți.

Horoscop 4 februarie 2024 - SĂGETĂTOR

O să treceți în revistă niște prieteni care vă invită unii la ei, alții în oraș, la vreun târg, o expoziție, un spectacol și pare să fie o zi încărcată cu de toate.

E posibil să vă treziți cu o surpriză plăcută și să vă bucurați de un plus de atenție din partea cuiva care vă iubește.

Horoscop 4 februarie 2024 - CAPRICORN

Se poate să inițiați voi niște lucruri, o plecare pe undeva, sau să jucați ceva pe un teren de sport, sau să vă duceți la schi, la sanie, unde știți că le place și celorlalți.

Poate reușiți să-i spuneți ființei iubite ce aveți pe suflet și o să vă eliberați de o încărcătură emoțională.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Farul - Sepsi, întrerupt din cauza scandărilor xenofobe! Cum a reacționat Hagi
NEWS ALERT Farul - Sepsi, întrerupt din cauza scandărilor xenofobe! Cum a reacționat Hagi
Citește și...
Horoscop 4 mai 2024, cu Neti Sandu. Cum se pregătesc zodiile de Înviere și Paște
Horoscop 4 mai 2024, cu Neti Sandu. Cum se pregătesc zodiile de Înviere și Paște

Horoscop 4 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O să facem o incursiune interioară, un bilanț sufletesc ca să vedem dacă suntem în acord cu ce ne dorim de la noi și cu ce își doresc și ceilalți de la noi.  

Horoscop 3 mai 2024, cu Neti Sandu. Ce urmează pentru zodii în Vinerea Mare
Horoscop 3 mai 2024, cu Neti Sandu. Ce urmează pentru zodii în Vinerea Mare

Horoscop 3 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O să avem parte de surprize la tot pasul și o să ne lăsăm pătrunși de spiritul sărbătorilor pascale și o să fim recunoscători pentru tot ce primim, material sau spiritual.

Horoscop 2 mai 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate descoperi niște bani în cont
Horoscop 2 mai 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate descoperi niște bani în cont

Horoscop 2 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu emoții constructive. O să facem și treabă, ca mai e de lucru și la serviciu și acasă, dar ne putem și plimba și întâlni la un restaurant, la un picnic cu cei pe care-i avem la inimă.

Recomandări
Cod galben de vreme severă în mai multe județe și în București, până sâmbătă seară. Anunțul meteorologilor | HARTĂ
Cod galben de vreme severă în mai multe județe și în București, până sâmbătă seară. Anunțul meteorologilor | HARTĂ

ANM anunţă cod galben de vânt puternic, sâmbătă, până la ora 19.00, în Dobrogea şi în cea mai mare parte a Munteniei. Şi în celelalte zone ale ţării vântul va sufla cu putere, iar în Bucureşti sunt posibile ploi.

Zelenski: Ucraina se confruntă cu o nouă etapă a războiului, ocupanţii se pregătesc pentru o ofensivă
Zelenski: Ucraina se confruntă cu o nouă etapă a războiului, ocupanţii se pregătesc pentru o ofensivă

Volodimir Zelenski a declarat vineri la o întâlnire cu cadeţii din Hmelnîţki, oraş din vestul Ucrainei, că războiul cu Rusia intră într-o nouă etapă, iar ruşii se pregătesc pentru extinderea ofensivei, relatează Ukrainskaia Pravda.

Rusia amenință Occidentul cu un răspuns dur după ce Marea Britanie a dat undă verde Ucrainei să atace teritoriul rus
Rusia amenință Occidentul cu un răspuns dur după ce Marea Britanie a dat undă verde Ucrainei să atace teritoriul rus

Kremlinul a calificat drept o escaladare directă şi periculoasă a tensiunilor din jurul conflictului din Ucraina după ce ministrul britanic de externe a spus că Ucraina ar putea folosi armele britanice împotriva unor ţinte din interiorul Rusiei.