Horoscop 28 iunie 2016. Astazi, Fecioarele fac rost de bani pentru vacanta, iar Berbecii au intalniri de suflet

Ultima actualizare: 01-07-2016 01:00

Horoscop 28 iunie 2016, prezentat de Neti Sandu. Am putea cere ajutorul apropiatilor daca vrem sa terminam mai repede ceva sau sa obtinem rezultate si mai bune si sa scutim un efort, sa ne economisim ca sa facem fatza urmatoarelor provocari.

Horoscop 2016 RAC - E posibil sa luati niste bani cu care o sa acoperiti cheltuielile zilnice si or sa va mai si ramana de buzunar. Or sa va reuseasca initiativele care tin de viata personala, sa ajungeti la o sala de sport, de relaxare, la cosmetica, masaj, la stilist.

Horoscop 2016 LEU - O sa va invite cineva intr-o statiune de agrement si o sa dati o fuga macar in weekend, daca n-aveti concediu. Se pare ca o sa faceti niste schimbari in locuinta si dupa ce va puneti casa la punct plecati in concediu, va duceti si pe la munte si pe la mare, asa, pentru diversitate.

Horoscop 2016 FECIOARA - Poate veti gasi o sursa suplimentara de venituri si faceti rost de niste bani pentru vacanta. O sa vi se ceara ajutorul, e vreo fundatie care vrea sa puneti umarul la una dintre actiunile ei nonprofit si daca vi se potriveste o s-o faceti.

Horoscop 2016 BALANTA - Or sa va fie rasplatite eforturile depuse de la inceputul anului si poate primiti o distinctie, un premiu. Apar oportunitati in sfera profesionala si o s-aveti timp pana la toamna sa spuneti "da" vreuneia dintre ele, chit ca va fi doar o colaborare si nu cu norma intreaga.

Horoscop 2016 SCORPION - O sa treaca diseara cineva pe la voi si o sa va prinda bine sa schimbati impresii, sa va faceti planuri de timp liber. Se poate sa gasiti bani pentru reparatia casei, a masinii, aveti lucruri serioase de pus la punct si poate va mai ajuta si cei din familie.

Horoscop 2016 SAGETATOR - Se rezolva o problema de sanatate, care poate fi chiar a altcuiva din familie si o sa fiti gata pregatiti de vacanta. O surpriza de ordin financiar, cine stie de unde vin niste bani si o sa para un cadou, daca tot nu stiati de ei si acoperiti niste facturi.

Horoscop 2016 CAPRICORN - Intalnire amicala si o s-aveti prilejul sa luati o gura de aer proaspat, daca iesiti in parc, in natura undeva. E posibil sa incasati niste bani de la serviciu sau din particular si daca nu plecati in vacanta, ii puneti deoparte pentru proiectele importante.

Horoscop 2016 VARSATOR - O sa va puteti reface viata sentimentala, de cuplu, o prietenie sau o relatie parteneriala, ceva ce nu mai mergea. Succesul poate veni dintr-o combinatie de grup si veti lucra si in continuare, daca tot ati descoperit reteta care sa v-aduca faima.

Horoscop 2016 PESTI - Foarte posibil eveniment monden, o agapa si o sa va puteti extinde cercul de prieteni, relatii, sa formati o echipa. Puteti semna un contract, sa-l prelungiti pe cel existent si sa fiti incantati de relatia de colaborare, o sa fie promitatoare.

Horoscop 2016 BERBEC - Intalnire de suflet si o sa puteti discuta deschis pe marginea unui aspect care va cam deranjeaza. Or sa va intre mai multi bani in casa, poate pentru ca ati lucrat in particular si-acum sunteti platiti sau partenerul de viata castiga mai bine in perioada asta.

Horoscop 2016 TAUR - O veste buna, o prezenta placuta, o sansa de a fi impreuna cu cineva care vi se potriveste manusa. Veti depune, poate, niste eforturi suplimentare ca sa colaborati cu sefii, pentru ca e defectuoasa comunicarea, dar se poate regla, cu bunavointa de ambele parti.

Horoscop 2016 GEMENI - Va parvin niste bani si o sa puteti plati o factura sau sa faceti piata, sa le luati alor vostri ce le trebuie. Se pare ca nu veti beneficia de niste facilitati care or sa v-ajute sa ardeti niste etape, sa scurtati drumul spre obiectivul pe care vreti sa-l atingeti - sa va luati casa de exemplu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO