Horoscop 28 iulie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care trebuie să ajungă la doctor pentru a preveni o agravare a unor afecțiuni

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 28 iulie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O zi cu de toate. O să facem o mişcare, o să ne mai ocupăm şi de casă, şi de familie şi o să ne petrecem frumos weekend-ul

Vibraţia zilei este 1 şi o să ne restartăm ca să facem tot ce ne-am propus la un moment dat

Horoscop 28 iulie 2023 – LEU

Apar invitaţii să plecaţi pentru o zi, două în vacanţă, sau vă destindeţi ca să faceţi faţă cu brio obligaţiilor de serviciu şi celor de familie.

E posibil să vă treziţi cu o ofertă de lucru și să vă consultaţi cu cei pe care-i cunoaşteţi, din domeniu şi să vă daţi acceptul, dacă o să fiţi de acord.

Horoscop 28 iulie 2023 – FECIOARĂ

Poate aţi găsit cazare acolo unde vă doreaţi de multă vreme şi o să vă luaţi câteva zile să vă recreaţi că v-o fi ajuns atâta muncă.

Citește și
VIDEO. Momentul în care Diana Șoșoacă e dată afară din plenul PE. „Am dreptul să vorbesc. Am fost votată de români

E cineva care vă invită într-o aventură turistică şi să exploraţi locuri noi, poate şi anturajul e nou.

Horoscop 28 iulie 2023 – BALANŢA

O să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni care vin spre voi cu sufletul deschis şi poate-o să vă faceţi program în perioada care urmează ca o s-aveţi activităţi comune.

O să vă găsiţi o îndeletnicire de timp liber şi să descărcaţi surplusul de energie, să daţi dovadă şi de creativitate.

Horoscop 28 iulie 2023 – SCORPION

Vi se fac oferte şi de lucru, şi de vacanţă, să vă şi plimbaţi, să rezolvaţi şi nişte probleme de afaceri, c-aveţi solicitări din toate direcţiile.

O întrevedere cu cineva care vede în voi partenerul ideal de viaţă şi dacă nu sunteţi într-o relaţie o să acceptaţi, că pare să fie compatibilitate.

Horoscop 28 iulie 2023 – SĂGETĂTOR

E animaţie, o să primiţi veşti bune, vă-ntâlniţi cu oameni plăcuţi, simpatici, fie că sunteţi în vacanţă, fie la serviciu şi o să aveţi o zi plină-ochi de evenimente.

Se poate să vi se facă o surpriză plăcută şi să plecaţi într-o staţiune de agrement că e cineva care se gândeşte cu drag la voi.

Horoscop 28 iulie 2023 – CAPRICORN

Se adună bani din surse colaterale şi o să aveţi cu ce o să plecaţi câteva zile la odihnă, sau poate vreţi la distracţie, ca să vă refaceţi forţele.

Se observă o împlinire sufletească, poate pentru c-a apărut cineva în viaţa voastră sentimentală şi o să vibraţi la unison.

Horoscop 28 iulie 2023 – VĂRSĂTOR

E lume care vă curtează să plecaţi în vacanţă împreună şi o să vă asiguraţi că sunt cei cu care vă înţelegeţi cel mai bine ca să fie un sejur de vis.

Poate sunteţi în căutarea unei locuinţe, ori poate vreţi cazare pentru o săptămână, două, ca să vă destindeţi într-o staţiune de agrement.

Horoscop 28 iulie 2023 – PEŞTI

O să aveţi o discuţie între patru ochi cu cineva care vrea să lichidaţi un conflict, să vă reaşezaţi pe altă bază relaţia, ca să meargă totul ca uns.

Aţi tot amânat mersul la doctor şi dacă o să continuaţi aşa se pot agrava nişte afecţiuni.

Horoscop 28 iulie 2023 – BERBEC

Se poate să vă iasă-n cale cineva care e pe calapodul vostru sufletesc şi să închege o relaţie care să vă completeze frumos.

Apar proiecte noi la serviciu şi o să aveţi de ales dacă să vă angajaţi să lucraţi la toate, sau măcar la unul, ca să vă puneţi în valoare toate calităţile.

Horoscop 28 iulie 2023 – TAUR

Un vis mai vechi poate fi transpus în realitate şi să vă faceţi viaţa şi mai frumoasă, unii dintre voi poate o să vă întemeiaţi o familie dacă n-aveţi, deja, una.

Poate vă duceţi şi voi într-o scurtă, măcar, vacanţă ca să aveţi mai multă inspiraţie la slujbă, şi în general.

Horoscop 28 iulie 2023 – GEMENI

O plecare cu grupul v-ar detensiona, poate faceţi puţină mişcare ca să vă dezmorţiţi atât muşchii cât şi mintea să vă recăpătaţi vigoarea de altă dată.

O să vă mai ocupaţi şi de casă în timpul liber că sunt nişte reparaţii de făcut şi, probabil, o reamenajare.

Horoscop 28 iulie 2023 – RAC

Se adună bani în cont şi o să vă îndurati să scoateţi de-acolo să vă duceţi două, trei zile la malul mării, sau altundeva ca să respiraţi alt aer.

Poate aţi descoperit nişte cursuri la care să vă înscrieţi ca să faceţi ceva care va place şi să fie un domeniu în care să excelaţi.

Articol recomandat de sport.ro
Naționala Ungariei, cădere liberă în clasamentul FIFA după Euro 2024
Naționala Ungariei, cădere liberă în clasamentul FIFA după Euro 2024
Citește și...
Horoscop 18 iulie 2024, cu Neti Sandu. O zi cu reușite pentru zodii
Horoscop 18 iulie 2024, cu Neti Sandu. O zi cu reușite pentru zodii

Horoscop 18 iulie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi cu reușite. O să ne detașăm de lucrurile care nu ne îmbogățesc sufletește și o să ne îndreptăm atenția și afecțiunea către oameni care au ce să ne ofere din punct de vedere spiritual.

Horoscop 17 iulie 2024, cu Neti Sandu. O zodie se poate lansa într-o nouă aventură profesională
Horoscop 17 iulie 2024, cu Neti Sandu. O zodie se poate lansa într-o nouă aventură profesională

Horoscop 17 iulie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi cu reușite. Avem energie și toate bunele intenții o să le punem în joc să ne putem atinge obiectivele că de muncit, am muncit.

Horoscop 16 iulie 2024, cu Neti Sandu. O să recuperați toți acei bani pe care-i așteptați de luna trecută
Horoscop 16 iulie 2024, cu Neti Sandu. O să recuperați toți acei bani pe care-i așteptați de luna trecută

Horoscop 16 iulie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. Surprize astăzi. Or să iasă la iveală acele aspecte de care au tot făcut abstracție, dar acum ținem cont de ele ca să putem merge mai departe.

Recomandări
Analiști, după scandalul făcut de Diana Șoșoacă în Parlamentul European: ”Imaginea României, afectată!”
Analiști, după scandalul făcut de Diana Șoșoacă în Parlamentul European: ”Imaginea României, afectată!”

Moment rușinos provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European. În noua sa calitate, de europarlamentar, a întrerupt ședința pentru alegerea președintelui Comisiei Europene.  

Cel mai intens moment politic al discursului Ursulei von der Leyen din plenul Parlamentului a fost cel legat de Viktor Orban
Cel mai intens moment politic al discursului Ursulei von der Leyen din plenul Parlamentului a fost cel legat de Viktor Orban

A fost un vot cu emoții pentru Ursula von der Leyen, care și-a negociat candidatura cu eurodeputații de câteva luni. Ultimele întâlniri le-a avut chiar înaintea discursului din plen, unde și-a prezentat prioritățile pentru următorul mandat.  

Nu au uitat ce sunt. Românii din Diaspora au pompat în economia României o sumă record în 2023
Nu au uitat ce sunt. Românii din Diaspora au pompat în economia României o sumă record în 2023

Potrivit datelor Băncii Naționale, românii plecați la muncă în străinătate au trimis în țară 6,5 miliarde de euro în 2023, echivalentul a 2 la sută din PIB.