Horoscop 25 mai 2023, cu Neti Sandu. E posibil să apară o sursă neașteptată de bani

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 25 mai 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O zi cu vești amestecate. O să dăm zor să ne achităm de toate datoriile, atât materiale, cât și morale, să privim cu o încredere spre viitor.  

Vibrația zilei este 7 și o să analizăm în profunzime lucrurile înainte de a lua decizii. 

Horoscop 25 mai 2023 - Gemeni 

E posibil să apară o sursă neașteptată de bani și să aveți cu ce să plecați în weekend - așteptați de ceva timp să ajungeți și la distracție, să dați o raită pe la mare, pe la munte.

E posibil să vină un angajator cu o ofertă de colaborare și să vă încânte suma de bani ca să aveți pentru concediu.

Horoscop 25 mai 2023 - Rac 

Vi se recunosc niște merite, poate căpătați un titlu și o să fie o ascensiune în carieră. Totul e s-aveți curaj și să etalați calitate.

O să reluați o preocupare de grup ca să strângeți relațiile cu niște oameni care lucrează la fel de bine ca și voi.

Horoscop 25 mai 2023 - Leu 

Se pare că s-au descoperit niște nereguli și o să aveți de făcut rectificări, să nu vă primiți vreo amendă sau reproșuri de la șefi. 

Răspunsul pe care îl așteptați de la cineva drag o să sosească, dar e posibil să vă pună puțin pe gânduri.

Horoscop 25 mai 2023 - Fecioara 

O să legalizați o situație că ați absolvit niște cursuri și o să vă gândiți chiar să vă luați diploma, să vă gândiți că aveți nevoie de bani.

O să vi se dea de lucru mai mult ca de obicei, dar trebuie să aveți grijă de sănătate, că nu e punctul vostru forte acum.

Horoscop 25 mai 2023 - Balanță 

Poate se rezolvă problema banilor și o să și o să vă luați o casă cu împrumut de la bancă, ori veți reuși să vă schimbați mașină, dacă dă rateuri.

Promisiunea de viață făcută în doi persistă și o să reluați exercițiu de conviețuire și poate de data asta o să reușească.

Horoscop 25 mai 2023 - Scorpion 

Se întrevede o bună colaborare cu șefii, cu partenerii de afaceri și o să puteți semna contracte care să vă aducă beneficii că o să vă fie bine cotată munca.

Relația cu partenerul de cuplu poate avea șansă spre o căsătorie și dacă aveți și unde locui, o să fie perfect.

Horoscop 25 mai 2023 - Săgetător

Poate vă găsiți un job mai bine plătit și o să vă și placă. O să aveți inspirație și o să puneți puteți pune și în practică ideile. 

Se poate să se încheie un parcurs și o să aveți câștig de cauză și o să vă revină o proprietate, custodia copiilor, mai multe

Horoscop 25 mai 2023 - Capricorn 

S poate să simțiți și voi nevoia de cineva prin preajmă, dacă sunteți singuri și o să ieșiți la cafea la plimbare, dacă vi se propune o astfel de invitație.

Apar cheltuieli neprevăzute și o să apelați probabil la bani „de la secret” ca să salvați situația.

Horoscop 25 mai 2023 - Vărsător 

O să strângeți, ca de obicei, în jurul vostru niște oameni care să ajute la o acțiune caritabilă și să le aduceți un plus de bunăstare unor oameni sărmani.

Poate aveți de achitat impozite, asigurări pentru casă, mașină și o să păstrați bani și pentru vacanță.

Horoscop 25 mai 2023 - Pești 

Sunt acte de făcut. Poate vă ocupați și de școală, de examene, îi inspirați și pe copii și o să vă bucurați de rezultate favorabile pe toate domeniile.

Osă trebuiască să vă îngrijiți mai mult de sănătate și să vă faceți niște analize medicale ca să știți ce trebuie să luați.

Horoscop 25 mai 2023 - Berbec 

Poate vă apucați de o activitate care să vă pună adrenalina în mișcare, să descărcați tensiunile și să aveți mai mult chef de viață. 

Poate să faceți un drum în străinătate, fie cu treabă, fie pentru că vă așteaptă ce careva acolo și o să fie cu o încărcătură emoțională

Horoscop 25 mai 2023 - Taur 

E momentul să vă reinventați, că ați acumulat suficientă experiență ca să știți care e domeniul vostru de excelență. Ceva bun tot trebuie să se întâmple.

Poate să apară cineva care să vă facă fericit și să vă schimbe viața în bine. 

Citește și...
Horoscop 2 iunie 2023, cu Neti Sandu. O întâlnire care vă poate aduce mai aproape de căsătorie
Horoscop 2 iunie 2023, cu Neti Sandu. O întâlnire care vă poate aduce mai aproape de căsătorie

O să mai lăsăm de la noi dacă vrem să fie armonie în relaţie că, pe alocuri, spiritele sunt mai încordate. Noi însă vrem să fim fericiţi.  

Horoscop 1 iunie 2023, cu Neti Sandu. Faceţi monetarul să vedeţi de ce bani dispuneţi să plecaţi cu ai voştri pe undeva
Horoscop 1 iunie 2023, cu Neti Sandu. Faceţi monetarul să vedeţi de ce bani dispuneţi să plecaţi cu ai voştri pe undeva

Horoscop 1 iunie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O s-avem timp şi de noi, şi de treburile casnice, o să drămuim timpul ca s-o pornim la drum să ne luăm o porţie serioasă de distracţie.  

Horoscop 31 mai 2023, cu Neti Sandu. Semnaţi un contract care v-ar asigura un câştig constant
Horoscop 31 mai 2023, cu Neti Sandu. Semnaţi un contract care v-ar asigura un câştig constant

Horoscop 31 mai 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O să echilibrăm balanța financiară, emoţională, o să luptăm pe toate fronturile ca să fim bine cu noi înşine.  

Recomandări
Ministrul britanic al Apărării: „Trebuie să fim realiști, Ucraina nu va adera la NATO în viitorul apropiat”. Ce zice Zelenski
Ministrul britanic al Apărării: „Trebuie să fim realiști, Ucraina nu va adera la NATO în viitorul apropiat”. Ce zice Zelenski

Ben Wallace, ministrul britanic al Apărării, care și-a exprimat dorința de a deveni următorul secretar general al NATO, nu vede Ucraina aderând în scurt timp la Alianță.

Regele Charles al III-lea este așteptat la reședința sa din Valea Zălanului. „Îl așteptăm cu flori și cu multă dragoste”
Regele Charles al III-lea este așteptat la reședința sa din Valea Zălanului. „Îl așteptăm cu flori și cu multă dragoste”

Suntem martorii unui moment istoric. Regele Charles al III-lea, cel mai iubit dintre ambasadorii noștri și, în același timp, primul monarh britanic care ne vizitează țara, s-a întors în locurile sale dragi.  

Andrew Tate, agresiv în timpul unui interviu acordat BBC.
Andrew Tate, agresiv în timpul unui interviu acordat BBC. "Nu tu ești șefa aici! Nu suntem egali!". Ce l-a deranjat

În primul interviu acordat unui post de televiziune de când se află în arest la domiciliu, controversatul Andrew Tate a avut ocazia să își apăre reputația și chiar a negat, pe un ton agresiv, că ar fi întreținut o cultură a misoginismului.