Horoscop 24 noiembrie 2023, cu Neti Sandu. O zi cu surprize și în care trebuie să ne concentrăm spre partenerul de cuplu

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 24 noiembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi frumoasă. E bine să ne facem timp să ne cultivăm relaţia de cuplu, să avem grijă şi de ai noştri şi să găsim acele activităţi pe care le putem face în comun.  

Vibraţia zilei este 6 şi o să ne bucurăm de surprizele pe care le putem face alor noştri.

Horoscop 24 noiembrie 2023 – SĂGETĂTOR

E agitaţie, poate aveţi un proiect nou - nouţ, sau trebuie să daţi zor să le încheiați pe cele la care lucraţi de multă vreme.

O să vă mai ocupaţi şi de voi, să faceţi lucruri care vă fac plăcere, să vă schimbaţi lookul, să daţi refersh total.

Horoscop 24 noiembrie 2023 – CAPRICORN

Întrevedere cu cineva care vrea să încropiţi o colaborare şi să vă implicaţi cu totul că s-a văzut că faceţi treaba ca lumea, sunteţi de nădejde şi se-anunţa câştiguri.

Citește și
Nu s-au omorât cu munca, dar au încasat lunar peste 7.000 de euro. Politicienii români cu activitate discretă în Parlamentul European

E bine să vă îngrijiţi şi de corp şi de suflet că sunt nişte supărări care vă pot da peste cap sănătatea.

Horoscop 24 noiembrie 2023 – VĂRSĂTOR

V-aşteaptă cineva departe de casă şi o să vă organizaţi în aşa fel încât să vă rezervaţi timp să ajungeţi acolo ca să revedeţi o persoană dragă.

E un grup care vrea să lucraţi şi voi la un proiect care să vă aducă satisfacţii profesionale.

Horoscop 24 noiembrie 2023 – PEŞTI

O reuşită, un câştig bănos, o şansă de relansare şi să faceţi carieră, în sfârşit, dacă acest lucru nu s-a-ntâmplat, vine o recunoaştere publică, poate.

O apariţie în public, aveţi ceva de comunicat, şi să adunaţi în jurul vostru nişte oameni ca să puneţi în aplicare o idee.

Horoscop 24 noiembrie 2023 – BERBEC

E cineva care vă face ochi dulci şi dacă n-aveţi pe nimeni o să vă gândiţi de două ori înainte de a accepta avansurile că poate nu e genul vostru.

O să vă alegeţi poate, o destinaţie de vacanţă ca să vă duceţi fie de sărbători, fie într-un weekend prelungit la distracţie pe undeva.

Horoscop 24 noiembrie 2023 – TAUR

O recuperare de bani sau de bunuri ca să încheiaţi odată un demers juridic, asta dacă n-oţi fi reuşit să vă înţelegeţi omeneşte

Se-aduna bani din surse colaterale şi o să scăpaţi de toate datoriile şi vedeţi cu ce rămâneţi.

Horoscop 24 noiembrie 2023 – GEMENI

O să relaţionaţi cu nişte oameni de afaceri care se luptă să vă ia în echipa lor să vă puneţi amprenta pe ce lucrează ei acolo.

O apariţie surpriză! e cineva care vrea să ia într-o plimbare prin ţară, dacă nu cumva e un city break.

Horoscop 24 noiembrie 2023 – RAC

Sunt câţiva oameni care vă iau pe sus să fiţi împreună într-o aventură profesională şi o să vă daţi acordul că e și pe gustul vostru.

O să vă mai ocupaţi de casă, printre picăturişi o să mai faceţi nişte achiziţii ca să fie mai confortabil acasă şi să fie totul funcţional.

Horoscop 24 noiembrie 2023 – LEU

Or să apară unele compensaţii c-aţi muncit în plus, c-aţi avut succes şi v-au fost apreciate eforturile, şi se-apropie o promovare - poate deveniţi lideri.

O să recuperaţi o sumă de bani care aţi tot făcut intervenţii şi o să mai achitaţi datorii, dacă sunt din astea şi vă relaxaţi financiar.

Horoscop 24 noiembrie 2023 – FECIOARĂ

Se poate să vă găsiţi de lucru în alt oraş, poate vă bate gândul să plecaţi din ţară, sau poate învăţaţi, vă duceţi la studii - oricum, vor fi câştiguri.

Poate o să reduceţi distanţa dintre voi şi partenerul de cuplu şi faceţi un drum pân-acolo unde se afla.

Horoscop 24 noiembrie 2023 – BALANŢA

O să daţi refresh stării de spirit, poate plecaţi pe undeva să vă refaceţi c-aţi fost prinşi cu tot felul de treburi şi o plimbare mai departe de casă v-ar prinde bine.

Veşti bune, pot fi şi bani, o atenţie din partea cuiva care v-a dus dorul şi poate relaţia de cuplu capăta stabilitate.

Horoscop 24 noiembrie 2023 – SCORPION

Vi se poate împlini un vis mai vechi şi să vă luaţi casă, ori să vă schimbaţi maşina, sau poate serviciul. Ocazii se vor ivi.

O să vă scoată la cafea cineva care are nedumeriri în privinţa direcţiei din care se-ndreaptă relaţia voastră şi vrea să clarificaţi totul.

Articol recomandat de sport.ro
Dinamo și FC U Craiova, cu un picior și jumătate în Liga 2! Cum se mai pot salva de la retrogradare
Dinamo și FC U Craiova, cu un picior și jumătate în Liga 2! Cum se mai pot salva de la retrogradare
Citește și...
Horoscop 7 mai 2024, cu Neti Sandu. Pentru o zodie e posibil să apară o surpriză, să aterizeze omul visurilor
Horoscop 7 mai 2024, cu Neti Sandu. Pentru o zodie e posibil să apară o surpriză, să aterizeze omul visurilor

Horoscop 7 mai, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Surprizele se țin lanț, mai avem multe de oferit și de primit și o să fie o bucurie continuă.  

Horoscop 6 mai 2024, cu Neti Sandu. În a doua zi de Paște, zodiile sărbătoresc cu sufletul deschis
Horoscop 6 mai 2024, cu Neti Sandu. În a doua zi de Paște, zodiile sărbătoresc cu sufletul deschis

Horoscop 6 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Și azi e sărbătoare, a doua zi de Paște și suntem cu sufletul deschis, dornici să-i facem fericiți pe cei din jurul nostru și o să petrecem și azi pe cinste.

Horoscop 5 mai 2024, cu Neti Sandu. Ce ne rezervă astrele în ziua de Paște și cum sărbătorim acest moment special
Horoscop 5 mai 2024, cu Neti Sandu. Ce ne rezervă astrele în ziua de Paște și cum sărbătorim acest moment special

Horoscop 5 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi de sărbătoare, o zi a întâlnirii cu noi și pot avea loc schimbări interioare la nivel imperceptibil.  

Recomandări
Intrarea în Uniunea Europeană a avut un efect spectaculos pentru România. Avem același nivel de trai ca al Ungariei
Intrarea în Uniunea Europeană a avut un efect spectaculos pentru România. Avem același nivel de trai ca al Ungariei

Intrarea în Uniunea Europeană a avut un efect spectaculos pentru România, dar şi pentru celelalte țări din Europa Centrală și de Est.

NATO, UE şi SUA condamnă exerciţiile nucleare
NATO, UE şi SUA condamnă exerciţiile nucleare "iresponsabile" ruseşti. Moscova speră să calmeze spiritele

NATO, UE şi SUA au calificat luni drept iresponsabile exerciţiile militare pentru folosirea unor arme nucleare tactice anunţate mai devreme de Moscova.

Grindina continuă să facă pagube în mai multe zone din ţară. ANM a emis mai multe avertizări de fenomene periculoase. FOTO
Grindina continuă să facă pagube în mai multe zone din ţară. ANM a emis mai multe avertizări de fenomene periculoase. FOTO

Noi căderi de grindină au fost înregistrate, luni, în mai multe zone din ţară. Meteorologii au emis mai multe avertizări nowcasting de fenomene periculoase, în continuare unele localităţi fiind sub avertizări cod galben.