HOROSCOP 14 iunie 2016. Fecioarele primesc bani, iar Scorpionii iau decizii in viata de cuplu

Ultima actualizare: 17-06-2016 00:22

Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. O sa facem mai multe lucruri deoadata si cu usurinta o sa umplem niste goluri, la serviciu, acasa, o sa ne vedem si cu prietenii ca sa umplem si golul sufletesc si o sa ne mearga mai bine.

Vibratia zilei este 5 si e posibil sa ne dea tarcoale o noua dragoste daca suntem in cautarea ei.

Horoscop 2016 GEMENI - Relatia cu partenerul de cuplu e mentinuta, la rece, si trebuie dat pe butonul de cald, vedeti cum faceti. V-au ramas niste lucruri de rezolvat si e bine sa dati zor, atat la serviciu cat si acasa, poate-or fi si ceva probleme de sanatate.

Horoscop 2016 RAC - Poate-o sa luati ceva nou pentru casa, poate reamenajati terasa, balconul, gradina, sa stati la aer curat. Pe voi or sa va acapareze problemele de familie, poate trebuie sa faceti pentru fiecare dintre ai vostri cate ceva, toata lumea va solicita.

Horoscop 2016 LEU - E posibil sa se mai fi estompat pasiunea, flacara iubirii, dar depinde acum de voi sa o tineti aprinsa, daca vreti sa fiti fericiti. Poate va intereseaza o plecare la odihna si faceti o rezervare la un hotel sau preferati poate agroturismul, vedeti si in functie de buget ce alegeti.

Horoscop 2016 FECIOARA - Va puteti intelege mult mai bine de-aici inainte cu cineva din familie cu care oti fi avut vreun diferend si sunteti dispusi sa treceti peste. Ati putea primi niste bani din urma si s-aveti cu ce plati o factura care atarna greu la bugetul vostru si o sa rasuflati usurati, o sa va eliberati de o povara.

Horoscop 2016 BALANTA - O persoana careia-i duceti dorul va cauta si o sa va dea de urma, sa faceti cumva sa va-ntalniti. Se poate s-aveti o initiativa de toata lauda si se vor gasi niste oameni care sa v-ajute si o sa puteti face performanta impreuna, sa castigati bani.

Horoscop 2016 SCORPION - O veste buna, o intalnire care sa declanseze un declic sufletesc si sa luati o decizie referitoare la viitorul vostru in doi. O serie de lucruri ramase o buna bucata de vreme in ceata se clarifica, pentru ca vreti sa mergeti mai departe cu fruntea sus, fara tinichele de coada.

Horoscop 2016 SAGETATOR - Cineva care va iubeste va face tot posibilul sa va intalniti la voi, la celalalt acasa si o sa-nceapa o relatie frumoasa. Se contureaza o schimbare la job , poate fi o reorganizare si sa va miscati rapid si eficient sa va integrati in peisaj, ca sa va bucurati de succes.

Horoscop 2016 CAPRICORN - Se poate s-aveti de dat un examen, un interviu, pentru o angajare sau pentru o functie, si-o sa fie cu succes. Foarte posibila promovare din afara tarii, poate gasiti ceva de lucru si pare de nerefuzat oferta, sau plecati la studii, ori poate va casatoriti pe-acolo.

Horoscop 2016 VARSATOR - Ati putea scapa de niste greutati legate de casa, de familie, poate aveti datorii de platit, sau sa mobilati interiorul. Poate va dati ok-ul sa faceti parte dintr-o echipa care sa va tina in priza, sa practicati un sport sau poate o indeletnicire - artistica - sau de alt gen.

Horoscop 2016 PESTI - Relatia cu partenerul de suflet avanseaza spre o casatorie iar daca erati pe punctul de a divorta, o sa renuntati, c-o sa va-ntelegeti. Ati putea prelungi un contract sau sa mai luati ceva de lucru in particular si sa contribuiti la cheltuielile casei si la cele care tin de intretinerea masinii.

Horoscop 2016 BERBEC - E momentul sa veniti cu un argument forte ca sa capatati o functie sau doar un supliment salarial, un bonus. Se poate sa primiti o confirmare din partea unei comisii, sa v-apucati de treaba, sa va transferati in alt departament sau la alt serviciu.

Horoscop 2016 TAUR - O sa va mearga mai bine in relatia de cuplu daca o sa fiti receptivi la problemele partenerului, sa faceti echipa. O sa-i dati de capat unei probleme de sanatate, vi se recomanda un medic bun, tratamentul o sa-si faca efectul si o sa va recapatati fortele.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO