HOROSCOP 13 iunie 2016. Leii pot incepe o noua relatie, Sagetatorii pot incasa banii asteptati de multa vreme

Ultima actualizare: 16-06-2016 00:00

Horoscop 13 iunie 2016, prezentat de Neti Sandu. O zi cu energie. Vibratia zilei este 4 si o sa avem grija de casa si de familie, in mod special.
 

Incepem in forta saptamana si o sa le dam de capat situatiilor complicate, sa lichidam toate restantele, ca sa-ncepem lucruri noi, sa ne facem viata mai frumoasa.

Horoscop 2016 GEMENI - Invitatie de onoare la un eveniment social si poate fi punctul de pornire intr-o aventura .. profesionala, de succes. Se poate sa luati o decizie referitoare la locuinta, la pretul unei investitii de tip imobiliar, vindeti sau cumparati, o casa, un teren.

Horoscop 2016 RAC - O problema de sanatate e pe punctul de a se rezolva, cu concursul vostru, si bineinteles al medicului, luati si tratamentul adecvat. O sa puteti legaliza un act daca-i convingeti pe toti cei implicati sa-si dea acordul, sa fie dosarul complet, sa capatati un statut ferm.

Horoscop 2016 LEU - E cineva nou aparut in peisajul sentimental si aveti toate sansele sa rezonati pe mai multe paliere, sa fiti compatibili. Va puteti interesa pe la banci de un credit ca sa va luati casa ori sa va cumparati masina sau poate n-aveti bani de concediu.

Horoscop 2016 FECIOARA - O sa puteti pleca intr-o vacanta si o sa va priasca mai mult decat in oricare dintre anii precedenti, Jupiter e cu voi! O s-aveti o sumedenie de lucruri de rezolvat si o sa intrati in priza, sa nu ramana ceva pe altadata, c-or sa tot apara provocari care mai de care.

Horoscop 2016 BALANTA - Poate va gasiti un pic de timp liber si pentru voi, va duceti la un spa, la o sala de sport, cu bicicletele in parc sau altundeva. E cineva dornic sa va revada, poate chiar sa lucrati impreuna, daca nu cumva sa va petreceti timpul liber in modul cel mai placut.

Horoscop 2016 SCORPION - E cineva care nu v-a uitat si tot incearca sa ajunga la inima voastra, sa comunicati sufleteste. Apar noutati la serviciu si o sa faceti fata cerintelor, ba chiar le puteti strecura sefilor propriile preferinte, de care cum, necum or sa tina cont.

Horoscop 2016 SAGETATOR - E cineva care nu v-a uitat si tot incearca sa ajunga la inima voastra, sa comunicati sufleteste. Apar noutati la serviciu si o sa faceti fata cerintelor, ba chiar le puteti strecura sefilor propriile preferinte, de care cum, necum or sa tina cont.

Horoscop 2016 CAPRICORN - Se poate sa treca diseara cineva in vizita si impreuna sa gasiti un raspuns la o problema care va macina. O sa va mai ocupati si de casa, printre picaturi, mai luati vreo piesa de mobilier sau aparatura electrocasnica ori poate ceva pentru gradina.

Horoscop 2016 VARSATOR - Poate va ingrijiti si de voi, sa aratati mai bine, va duceti la o sala de sport sau la un teren in aer liber sa practicati un sport. Se deblocheaza o situatie si o sa faceti progrese atat in viata personala, cat si in cea profesionala, o sa va miscati mult mai usor.

Horoscop 2016 PESTI - Se poate sa incasati dintr-o sursa colaterala niste bani si o sa-i pastrati pentru distractia de weekend, poate va duceti intr-o excursie.

Horoscop 2016 BERBEC - Poate primiti o invitatie la un film, la un spectacol sau la o plimbare in parc si va eliberati de toate grijile. Va puteti gasi ceva nou de lucru si o sa va mai redresati cu banii, sa fiti cu ratele la zi si sa nu mai fie nevoie sa va imprumutati de la o luna la alta.

Horoscop 2016 TAUR - Poate primiti o invitatie la un film, la un spectacol sau la o plimbare in parc si va eliberati de toate grijile. Va puteti gasi ceva nou de lucru si o sa va mai redresati cu banii, sa fiti cu ratele la zi si sa nu mai fie nevoie sa va imprumutati de la o luna la alta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO