Horoscop 1 aprilie 2024, cu Neti Sandu. O să vă puteți recupera banii pe care nu i-ați primit la timp

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 1 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu recuperări. Aflăm pe unde s-au rătăcit niște lucruri, cu cine trebuie să luăm legătura ca să punem totul în ordine să nu batem pasul pe loc.

Vibrația zilei este 1 și o să ne facem curaj să luăm startul într-o nouă aventură profesională.

Horoscop 1 aprilie 2024 - Berbec

Încep să apară semnele unor nereguli, poate în acte, v-ați reactualizat, poate, buletin, pașaport, abonamentele de toate felurile și o să fiți restricționați.

Verificați să vedeți cum stați. Se poate să faceți progrese la școală, să avansați cu lucrările, aveți examene, achitați și taxele și scăpați și de restanțe.

Horoscop 1 aprilie 2024 - Taur

O să primiți, probabil, o atenționare că n-ați ajuns la doctor, așa cum ați promis, și o să amânați consultația pe altă dată, dar trebuie mers neapărat.

Citește și
Român surprins când răpea un bebeluș de 5 luni de lângă mașina mamei lui, în Bruxelles. Tatăl copilului l-a urmărit jumătate de oră și l-a prins

O să fiți cooptați într-o activitate care v-ar fi de folos vouă, ca imagine, dar și altor oameni care chiar au nevoie de ajutor.

Horoscop 1 aprilie 2024 - Gemeni

E posibil să vă caute cineva care a tot așteptat un răspuns de la voi și o să vă întrebe ce aveți de gând cu relația voastră, că nu vrea să renunțe în ruptul capului.

Vedeți și voi ce ziceți. Se revine, poate, asupra unei oferte de colaborare și dacă acum aveți, într-adevăr, timp vă dați ok-ul și vă apucați de treabă.

Horoscop 1 aprilie 2024 - Rac

Vă scoate cineva la o cafea și dacă aveți, deja, program reprogramați pe altă dată și vă și pregătiți sufletește că sunt chestiuni serioase să le luați în discuție.

Se insistă să le faceți o vizită unor rude sau prieteni și poate le duceți de Paște când aveți câteva zile libere.

Horoscop 1 aprilie 2024 - Leu

O să vă puteți recupera banii pe care nu i-ați primit la timp și o să aveți pentru cheltuielile acestei perioade, să vă și plimbați, cu partener cu tot.

Poate vi se oferă șansa să avansați în carieră și dați examen, sau s-a eliberat un post fix pentru voi.

Horoscop 1 aprilie 2024 - Fecioară

O să vi se acorde acel împrumut pe care-l așteptați de multă vreme și o să vă permiteți niște sărbători decente, să se bucure și ai voștri de un sejur pe undeva.

O să vă străduiți să le dați de capăt unei situații care ține de școală, de examene și o să aveți succes.

Horoscop 1 aprilie 2024 - Balanță

O reușită în planul comunicării cu șefii, poate se vor arăta mulțumiți de rezultatele muncii voastre și o să vă aibă în vedere pentru o promovare.

Poate vă faceți un alt grup de prieteni că v-ați descoperit un hobby care adună în jurul vostru alt gen de oameni.

Horoscop 1 aprilie 2024 - Scorpion

Se poate să luați niște bani și să mai luați diverse lucruri pentru care nu vă ajungeau banii și să scăpați și voi de niște frustrări acumulate.

Poate vă lăsați curtat de cineva care e interesat de o persoană ca voi pentru o relație de cuplu și să și iasă ceva!

Horoscop 1 aprilie 2024 - Săgetător

O să vă întâlniți cu grupul care vrea să aveți preocupări comune ca să faceți treabă ca lumea, știți și să vă distrați, să creați atmosfera în jurul vostru.

E posibil să primiți ceva în dar și să vi se facă și cinste la un restaurant că e cineva care vă cunoaște preferințele.

Horoscop 1 aprilie 2024 - Capricorn

Poate o să perfectați o situație școlară, poate fi legată și de copii, și vă interesați ce cursuri sunt de urmat ca să puteți fi cultivate niște talente.

O să avanseze, cu pași repezi, relația voastră sentimentală, spre căsătorie și poate faceți ceva în acest sens, dacă nu sunteți cu actele în regulă.

Horoscop 1 aprilie 2024 - Vărsător

Se anunță o perioadă bănoasă și o să vă faceți planuri de sărbători, de concediu, mai faceți o rezervare și pentru week-end, ca să vă detensionați.

Poate faceți și voi o intervenție la șefi să vă dea o primă de Paște, niște vouchere, ceva care să răsplătească munca.

Horoscop 1 aprilie 2024 - Pești

E o frenezie la voi - poate pentru că aveți multe pe cap, e de lucru și la serviciu, sunt și chestiuni de familie de rezolvat și o să vreți să le rezolvați pe toate.

O să vă faceți și mai bine înțeleși în cadrul grupului de prieteni, pe online dacă aveți niște chestiuni de transmis.

Articol recomandat de sport.ro
BREAKING NEWS Mircea Lucescu revine! A bătut palma cu noua sa echipă
BREAKING NEWS Mircea Lucescu revine! A bătut palma cu noua sa echipă
Citește și...
Horoscop 15 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care pot ateriza niște bani în cont
Horoscop 15 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care pot ateriza niște bani în cont

Horoscop 15 aprilie 2024, realizat de Neti Sandu pentru Știrile ProTV. Una caldă, alta rece, ne-om descurca noi! Resurse avem, bunăvoință și bune intenții avem, Slavă Domnului, și o să facem față tuturor provocărilor, oricât de îndrăznețe ar fi.

Horoscop 14 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care ar putea să se căsătorească
Horoscop 14 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care ar putea să se căsătorească

Horoscop 14 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. E un vibe pozitiv în atmosferă și o să ne putem plimba, să ieșim la întâlniri, să ne bucurăm de timpul comun cu al celor pe care îi iubim.

Horoscop 13 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Un weekend plin de activități plăcute pentru zodii
Horoscop 13 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Un weekend plin de activități plăcute pentru zodii

Horoscop 13 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O să avem o stare bună că poate am reușit să facem un bilanț și să vedem ce am făcut bun și ce n-ar trebui să repetăm.  

Recomandări
Patru avioane Typhoon ale Forțelor Regale Britanice ar fi zburat de la baza din România pentru a apăra Israelul de Iran
Patru avioane Typhoon ale Forțelor Regale Britanice ar fi zburat de la baza din România pentru a apăra Israelul de Iran

Patru avioane Typhoon ce aparțin Forțelor Aeriene Regale Britanice - staționate la Baza Mihail Kogălniceanu din județul Constanța - ar fi participat în weekend la doborârea dronelor iraniene care au atacat Israelul.

Au fost deschise patru anchete după decesele suspecte de la Spitalul Pantelimon din Capitală. Trei persoane au fost audiate
Au fost deschise patru anchete după decesele suspecte de la Spitalul Pantelimon din Capitală. Trei persoane au fost audiate

La 5 zile de la apariția în spațiul public a unor informații referitoare la moartea suspectă a unor pacienți în secția de terapie intensivă a Spitalului „Sfântul Pantelimon” din Capitală, continuă anchetele.

Condamnarea uluitoare primită de o româncă după ce a introdus în țară 33 de TIR-uri de deșeuri textile
Condamnarea uluitoare primită de o româncă după ce a introdus în țară 33 de TIR-uri de deșeuri textile

Partea a II-a. Importul ilegal al deșeurilor și comerțul intracomunitar cu gunoi însumează 500 de milioane de euro, conform autorităților de mediu.