Romanul Sebastian Stan e partenerul lui Captain America

Ultima actualizare: 10-10-2012 22:23
Sebastian Stan

Captain America, super-eroul preferat al SUA, va avea ca ajutor un roman. Actorul Sebastian Stan, cunoscut pentru rolurile din Gossip Girl si The Convenant, va interpreta rolul lui Bucky, ajutorul celebrului Captain America.

Romanul era in carti pentru rolul principal al noii pelicule Marvel, dar Chris Evans a fost preferat in rolul lui Captain America. Sebastian il va interpreta pe Bucky, partenerul eroului, si a semnat deja pentru aparitii in 5 din cele 9 pelicule preconizate.

Stan este unul din ilustrii "necunoscuti" ai distributiei. Romanul le va da replica unor actori cu greutate, precum Ryan Phillipe si Keira Knightley. De asemenea, in rolul raufacatorului Red Skull se afla actorul britanic Hugo Weaving, cunoscut din seria Matrix, Lord of the Rings, Wolfman si Transformers.

James Buchanan "Bucky" Barnes este un orfan al carui tata, un soldat, a murit in timpul antrenamentelor. Deoarece era prea mic pentru a se inrola in timpul razboiului, Bucky a fost ales un fel de mascota a armatei, copil de trupa. Dupa ce se imprieteneşte cu Steve Rogers si afla ca acesta este Captain America, se dedica antrenamentelor si devine partenerul eroului.

"The First Avenger: Captain America" va fi lansat i iulie 2011, urmand ca a doua pelicula din serie sa fie lansata in mai 2012. Productia primei pelicule va incepe in luna iunie, in Marea Britanie.

Captain America este un personaj fictiv care apare in revistele de benzi desenate publicate de Marvel Comics. Captain America este alter-ego-ul lui Steve Rogers, un tanar bolnavicios care a fost "imbunatatit" pentru a atinge perfectiunea cu ajutorul unui ser experimental, cu scopul de a ajuta armata SUA in timpul razboiului.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO