Povestea cuplului care si-a schimbat viata la Frumusete pe muchie de cutit

Ultima actualizare: 07-10-2012 15:10
Frumusete pe muchie de cutit

Marti seara, la ”Frumusete pe muchie de cutit”, un cuplu care a trecut prin clipe grele si a fost la un pas sa se destrame a gasit o sansa pentru a merge mai departe.


Peste doua milioane de telespectatori au fost alaturi de ei si le-au urmarit pas cu pas povestea, dornici sa afle ce sanse mai exista pentru ca sotii Plesa sa redevina o familie.

”Frumusete pe muchie de cutit” a fost lider incontesabil de audienta pe tot intervalul difuzarii, editia din 27 octombrie fiind si cea mai urmarita de pana acum.

Atunci cand au venit la ”Frumusete pe muchie de cutit”, Elena si Ovidiu Ionut Plesa erau doi oameni pe care complexele, neintelegerile si pierderea increderii in sine ii indepartasera unul de celalalt. Au stat despartiti pe toata perioada interventiilor chirugicale si a recuperarii, iar atunci cand a sosit momentul, la intalnirea finala, si-au spus cu sinceritate tot ce le apasa sufletul. ”Vad lucrurile altfel, simt lucrurile altfel, gandesc altfel. Imi doresc ca acesta sa fie un nou inceput. Aici am invatat sa ma inteleg pe mine insumi si intelegandu-ma pe mine o inteleg si pe ea”, a marturisit Ovidiu.

Elena a acceptat ca sotul ei sa ii puna la loc verigheta pe deget si i-a acordat acestuia sansa de a-i demonstra ca s-a schimbat.

In aplauzele celor dragi, sotii Plesa s-au vazut pentru prima oara cu alti ochi. Schimbati fizic, cu increderea in sine recastigata, dar si cu speranta in suflet ca lucrurile se vor indrepta in timp, Elena si Ovidiu au stralucit la petrecerea finala si au lasat in urma complexele care i-au macinat atatia ani.

Cand a venit la ”Frumusete pe muchie de cutit”, Elena ii marturisea lui Victor Slav ca frustrarile sale au inceput din copilarie, cand cei din jur faceau glume pe seama nasului ei. Jignirile au continuat si pana si cel care i-a devenit sot a inceput sa ii faca reprosuri legate de aspectul fizic. La randul sau, Ovidiu a recunoscut si el ca au fost multe momente in care a gresit fata de Elena. Acesta ii povestea lui Victor Slav ca si el isi dorea sa scape de complexele fizice, care de-a lungul anilor i-au adus jigniri precum “aragaz cu patru ochi” sau “urechila”. Acum, povestea sotilor Plesa are un final deschis, pentru ca totul depinde de cat de mult vor lupta cei doi impreuna pentru a-si schimba viata si pentru a demonstra unul altuia ca merita sa isi salveze casnicia.

Vezi integral transformarile de la "Frumusete pe muchie de cutit"!

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO