”Frumusete pe muchie de cutit" va reda zambetul si vederea unor femei

Victor Slav

Pe 18 aprilie, in noaptea dinaintea Pastelui, doua femei isi implinesc la "Frumusete pe muchie de cutit" visul de a se putea privi fara teama in oglinda, de a se bucura de viata alaturi de familie si de a le zambi frumos celor din jur.

 

Amandoua se numesc Carmen si, pe langa nume, au in comun dorinta de a scapa de complexe si de a primi sansa unei noi vieti.

Sambata seara, 18 aprilie, la Pro Tv, de la ora 22.15, Victor Slav face cunostinta cu Carmen Scarlat si o va insoti pe aceasta in etapele transformarii intr-o femeie frumoasa si increzatoare in fortele proprii.

Carmen este o mamica de 28 de ani, care insa se simte batrana. Ori de cate ori se priveste in oglinda spune ca vede o femeie imbatranita, de 50 de ani, care arata mai degraba ca un barbat.

Citește și
Elena Marchidan
Transformari spectaculoase la "Frumusete pe muchie de cutit"
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

Complexele au urmarit-o inca din copilarie. Pentru ca purta ochelari si avea urechile departate de cap, copiii o strigau ”aragaz cu patru ochi” si ”elefantelul Dumbo”.

Carmen isi aminteste ca problemele cu ochii au inceput chiar in clasa intai, cand nu vedea la tabla si cand medicul i-a depistat dioptriile de 0,75.

Acum insa, dioptriile i-au crescut alarmant, au ajuns la -8, iar daca vor mai creste, in scurt timp va avea nevoie de insotitor.

”Mi-e frica”, spune femeia. ”Fara ochelari nu vad scrisul, nu vad sa citesc... vad chipul, dar nu il pot deosebi. Tot timpul mi-am dorit sa port ochelari, dar de soare”, se intristeaza Carmen.

Pe langa urechi si vedere, o alta problema a femeii o reprezinta sanii. Chiar daca niciodata nu a avut un piept generos, Carmen povesteste ca dupa nastere s-a confruntat cu complicatii in zona sanilor si de atunci muschii i s-au atrofiat, iar sanii au ramas foarte mici, aproape inexistenti.

Din aceasta cauza, este mereu pusa in situaţii jenante: nu poate purta haine feminine, nu mai poate merge la plaja, iar relatia cu sotul ei s-a racit.

Carmen povesteste printre lacrimi ca cea mai mare durere a sa este faptul ca fetita ei de 6 anisori seamana cu ea si ii este teama sa nu devina si ea ca mama ei: o femeie complexata, interiorizata, care uraste sa se priveasca in oglinda si care spune despre ea ca arata ca un barbat.

Spera insa sa ii insufle fetitei ei multa incredere in sine si speranta, exact asa cum s-a intamplat cu ea cand a primit din partea lui Victor Slav vestea ca va merge la ”Frumusete pe muchie de cutit”.

”E un moment emotionant pentru mine pentru ca nu ma asteptam”, spune ea cu lacrimi in ochi. ”Viata mi se va schimba foarte mult, e chiar un vis devenit realitate ... acum chiar a iesit soarele pe strada mea si straluceste bine!”

Aceeasi speranta se regaseste acum si in sufletul celei de-a doua femei pe care telespectatorii Pro Tv o vor vedea transformata sambata seara la ”Frumusete pe muchie de cutit”.

Dupa ce a primit vestea ca a fost acceptata in emisiunea de la Pro Tv, Carmen Serban spune ca s-a simtit fericita. Spera sa nu mai fie o femeie interiorizata, sa isi gaseasca un loc de munca sa isi refaca astfel viata.

Femeia marturiseste ca fiul sau este cel care a indemnat-o sa trimita un mail echipei ”Frumusete pe muchie de cutit”, iar acum se bucura ca a ascultat indemnul acestuia.

Carmen are 21 de ani si cel mai mare complex al sau este dantura, care spune ca i-a facut viata un cosmar. Totul a inceput cu sase ani in urma, cand a trebuit sa isi faca o lucrare la dantura.

A fost mintita ca i se vor aplica dinti de portelan, insa in loc de un zambet sanatos a primit dinti de plastic, care in timp au inceput sa cada si sa isi schimbe culoarea. I-au aparut pete maronii pe dinti, iar viata sa a luat o intorsatura infioratoare. A suportat jigniri, s-a indepartat de prieteni, s-a izolat de lume si a suferit in tacere si, foarte dureros pentru ea, s-a lovit de imposibilitatea de a-si plati o noua lucrare.

Carmen este ospatar si a lucrat atat in tara, cat si in Italia, dar si-a pierdut locul de munca din cauza aspectului. A fost la multe interviuri, insa nu a fost acceptata.

”M-a afectat foarte mult acest lucru si ma afecteaza si astazi. Pe plan profesional nu pot sa spun decat ca nu reusesc sa-mi gasesc un loc de munca din cauza danturii, un loc de munca pentru care as fi potrivita, pentru care am o pregatire”, spune cu durere femeia. Acum, recunoaste ca i se pare normal ca nimeni nu o angajeaza pentru ca nici un client nu si-ar dori sa fie servit de o persoana cu o dantura dizgratioasa.

Un alt complex pe care Carmen spera sa il rezolve cu ajutorul specialistilor de la ”Frumusete pe muchie de cutit” il reprezinta sanii. Femeia povesteste ca dupa sarcina sanii i s-au lasat si are foarte multe vergeturi. Se simte jenata chiar si in fata sotului si spera sa remedieze si acest defect. Iar dupa tranformare, cand se va intalni cu familia si cu prietenii care o sustin, Carmen crede ca va prinde aripi: ”Ma voi naste a doua oara. Voi fi din nou cea care am fost in urma cu cel putin 10 ani, voi intineri si cred ca starea mea de bine va influenta si atmosfera din caminul meu. Ii voi face fericiti si pe copilul, si pe sotul meu si sunt convinsa ca imi voi gasi un loc de munca imediat”, a incheiat increzatoare femeia.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
Frumusete pe muchie de cutit a schimbat doua destine!
Frumusete pe muchie de cutit a schimbat doua destine!

Evelin Imbru si Daniela Nita au venit la "Frumusete pe muchie de cutit" deznadajduite. Ajunsesera sa-si deteste propriul trup si sa fie dominate de complexe. De sambata vietile lor s-au schimbat radical.

Transformari spectaculoase la
Transformari spectaculoase la "Frumusete pe muchie de cutit"

Sambata seara, imediat dupa "O-la-la", un cuplu si-a recapatat increderea in sine si a redescoperit iubirea la ”Frumusete pe muchie de cutit”!

Recomandări
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”

În timp ce cererea pentru muncitorii străini este tot mai mare, în România nu ajung suficienți. Agențiile de recrutare spun că unii străini ocolesc țara noastră și aleg Ungaria sau Croația.

Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii
Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii

Cei patru principali suspecţi arestaţi după atacul terorist de la sala de concerte Crocus City Hall de lângă Moscova s-ar fi aflat sub influenţa drogurilor în momentul în care au executat împuşcăturile în masă - susțin autoritățile ruse.

Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias
Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias

Un paramedic SMURD, acuzat că a agresat sexual o pacientă pe care trebuia să o transporte în siguranță, la spital, a fost condamnat la 5 ani și 5 luni de închisoare.