”Frumusete pe muchie de cutit”: imagini inainte si dupa transformare

Frumusete pe muchie de cutit

Mihaela Trasca si Iuliana Capraru sunt primele doua femei curajoase care au deschis seria transformarilor spectaculoase de la ”Frumusete pe muchie de cutit”.

Telespectatorii Pro Tv au putut urmari in prima editie etapele prin care au trecut cele doua femei pentru a obtine schimbarea la care visau: fie ca si-au modificat forma nasului, au ”renuntat” bucuroase la riduri sau kilograme in plus, fie ca si-au schimbat culoarea parului si au aflat ce inseamna un machiaj profesionist, amandoua au invatat din aceasta experienta ca orice viata merita o noua sansa.

Iuliana marturiseste ca inainte sa vina la ”Frumusete pe muchie de cutit” se simtea foarte complexata si nu avea incredere in ea. A trecut insa cu multa speranta prin mai multe interventii chirurgicale si, la fel ca toate celelalte paciente, a stat departe de cei dragi o buna bucata de vreme.

Iuliana a fost intotdeauna complexata de inaltimea sa si de surplusul de greutate acumulat in special in partea inferioara a corpului, insa dupa interventii, cand s-a privit pentru prima oara in oglinda, nu a putut decat sa exclame ”uau!”: ”Asta am zis cand m-am privit. Marturisesc ca ma asteptam la o intinerire, dar nu una asa de mare. A fost ca un bonus ceea ce am vazut. Acum ma simt foarte bine, ma simt tanara, frumoasa, imi place ceea ce vad. Atat interior, cat si exterior, totul este bine acum. Am renascut, simt ca prind aripi”, spune bucuroasa femeia.

La intalnirea cu familia si cei apropiati, Iuliana spune ca impactul a fost foarte mare, dar pozitiv: ”Cand am aparut, aproape ca nu m-au recunoscut. Abia cand am inceput sa vorbesc si-au dat seama ca sunt chiar eu. Au sarit toti si m-au imbratisat. Emotia a fost atat de puternica, incat vorbele nu o pot descrie.”

Citește și
Victor Slav
Victor Slav este gazda emisiunii "Frumusete pe muchie de cutit"
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

Prin aceleasi emotii a trecut si Mihaela Trasca. Marea sa problema a fost dintotdeauna nasul, pe care l-a considerat mereu foarte mare si ascutit. Si-a remediat insa acest defect, dar si altele, cu ajutorul specialistilor de la ”Frumusete pe muchie de cutit”.

Dupa cateva saptamani pe care le-a petrecut departe de casa, Mihaela a mers cu emotie la intalnirea cu cei dragi. Marturiseste ca a fost extrem de bucuroasa atunci cand s-a privit in oglinda, pentru ca a vazut exact schimbarile la care visase de atata timp. In plus, reactia pozitiva a celor dragi atunci cand au vazut-o dupa transformare, imbratisarile sotului si ale baietelului sai au facut-o sa se simta cea mai fericita femeie din lume.

Acum, Mihaela spune ca se se simte un alt om: ”M-am schimbat mult, psihic sunt alt om. Sunt vesela mereu, zambesc altfel, gandesc pozitiv. Acum vad viata altfel.”

Emisiunea „Frumusete pe muchie de cutit” difuzata de Pro Tv sambata seara imediat dupa „O-la-la” a debutat in forta. Prima editie a reusit sa adune in fata micilor ecrane in minutul de maxima audienta inregistrat la ora 22.31 peste un milion sase sute de telespectatori la nivelul intregii populatii a Romaniei.

In acel minut, Victor Slav, gazda emisiunii „Frumusete pe muchie de cutit” le intreba atat pe Mihaela si Iuliana cit si pe cele mai apropiate persoane ale lor care este parerea pe care au despre transformarile survenite in aspectul lor, „Nu ma asteptam sa iasa lucrurile asa de bine” si „a facut o treaba extraordinara domnul doctor”, au cuvintele le care le-au rostit cele doua participante la prima editie a emisiunii „Frumusete pe muchie de cutit”.

La randul lor, apropiatii Mihaelei si Iulianei au exclamat uluiti ca „transformarea e colosala... Parca nici n-ar mai fi ea! sau „Mi se pare ca e alta persoana!”. Numai impresii la superlativ!

Daca ai o poveste interesanta, cu siguranta tu vei fi ALESUL! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne trimiti un mail la adresa [email protected] in care sa-ti scrii numele, prenumele, adresa, varsta, ocupatia si sa atasezi si o fotografie.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Lovitură grea pentru Ianis Hagi! Anunțul făcut de scoțieni
NEWS ALERT Lovitură grea pentru Ianis Hagi! Anunțul făcut de scoțieni
Citește și...
"Frumusete pe muchie de cutit", o noua emisiune marca ProTv!

Pe 21 martie, Pro Tv a deschis seria transformarilor spectaculoase la ”Frumusete pe muchie de cutit” si a prezentat primele doua persoane care au pasit cu dreptul spre intalnirea cu bisturiul.

Victor Slav este gazda emisiunii
Victor Slav este gazda emisiunii "Frumusete pe muchie de cutit"

Daca pana acum telespectatorii Pro TV il puteau urmari la rubrica "Vremea", din 21 martie, Victor Slav va fi intr-o alta ipostaza.

Din 21 martie, Pro Tv vorbeste despre
Din 21 martie, Pro Tv vorbeste despre "Frumusete pe muchie de cutit"

Pe 21 martie, la Pro Tv debuteaza un nou show spectaculos, “Frumusete pe muchie de cutit”,

Recomandări
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”

Cătălin Cârstoiu organizează vineri seară o conferință de presă, în care răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate şi în care ar putea face şi un anunţ referitor la prezenţa în cursa electorală.

Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg
Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg

Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anunţat, vineri, secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO
Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că vineri trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat în Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu", de la Câmpia Turzii, în vederea dotării Escadrilei 48 Vânătoare.