Frumusete pe muchie de cutit: doua mamici singure si-au refacut viata

Georgeta Ionescu dupa

In editia din 25 aprilie de la Pro Tv, doua mamici si-au refacut viata la ”Frumusete pe muchie de cutit”

Pentru Georgeta Ionescu si Oana Andreea Mazilu,  ”Frumusete pe muchie de cutit” a insemnat o noua sansa.

 

Telespectatorii Pro Tv au urmarit transformarea celor doua si bucuria nespusa care a insotit reintalnirea femeilor cu cei dragi. Victor Slav le-a cunoscut si insotit la intalnirea cu bisturiul pe Georgeta Ionescu si Oana Andreea Mazilu. Cele doua femei, ambele mame singure, ii marturiseau gazdei emisiunii ”Frumusete pe muchie de cutit” ca se simt mult mai batrane decat sunt in realitate si ca, din cauza defectelor fizice, nu au deloc incredere in ele.
 

Georgeta Ionescu, o femeie care toata viata a muncit pe camp, fie vara, fie iarna, si-a sacrificat viata pentru ca fiica sa sa aiba o copilarie linistita. Meseria dura si greutatile vietii au lasat semne adanci pe chipul sau, care o fac sa para cu 10 ani mai in varsta. La ”Frumusete pe muchie de cutit” a gasit speranta ca viata sa se poate schimba in bine. Sustinuta de Victor Slav, femeia i-a cunoscut pe medicii specialisti care i-au redat increderea in sine. A trecut prin operatii de liposuctie, lifting facial, dar si remodelarea nasului si peeling chimic, in urma carora aspectul sau fizic s-a imbunatatit simtitor: a scapat de surplusul de kilograme din zona abdomenului si a capatat un ten stralucitor. La intalnirea cu familia a pasit cu incredere, superba ca o printesa, mandra si bucuroasa de schimbarea produsa. Acum, Georgeta simte ca are forta si increderea necesare sa isi refaca viata.
 

Citește și
Victor Slav
Frumusete pe muchie de cutit a schimbat doua destine!
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Si Oana Andreea Mizil este la fel de increzatoare in fortele proprii dupa transformarea de la ”Frumusete pe muchie de cutit”. Femeia i-a povestit lui Victor Slav ca cel mai important este sa isi recapete increderea in sine, pentru ca daca se va simti multumita de felul in care arata, va putea sa isi faca viata mai frumoasa. Ceea ce s-a si intamplat sambata seara la Pro Tv, cand Oana s-a intalnit, dupa o lunga despartire, cu cei dragi. Interventiile in zona abdomenului, a fetei, dar si a sanilor si a genunchilor au transformat-o intr-o alta femeie, care nu se mai considera ”mica, grasa si urata” ca in trecut, ci frumoasa, atragatoare si pregatita sa isi schimbe viata alaturi de cei doi copii ai sai.
 

Pro Tv a fost urmarit in minutul de aur de peste un milion sase sute de telespectatori din intreaga tara.

Transformarile spectaculoase prin care au trecut cele doua participante la emisiunea „Frumusete pe muchie de cutit”, difuzata sambata seara in intervalul orar 21.45 si 23.07, au fost urmarite la Pro Tv in minutul de aur inregistrat la ora 23.02 de peste un milion sase sute de telespectatori din intreaga tara. In acelasi minut de aur, Pro Tv avea pe publicul sau comercial cu virste cuprinse intre 18-49 de ani 10,2 puncte de rating si 29,3% cota de piata, de aproape 4 ori mai mult decit Antena 1 care inregistra in acel minut doar 2,9 puncte de rating si 8,2% cota de piata. Emisiunea „Frumusete pe muchie de cutit” a fost lider de audienta atit la nivelul publicului sau comercial cu virste cuprinse intre 18-49 de ani, cit si la nivelul intregului public din mediul urban.
Astfel, Pro Tv a invins concurenta cu o audienta medie de 6,9 puncte de rating si o cota de piata de 18,8% inregistrate la nivelul publicului comercial cu virste cuprinse intre 18-49 de ani, in timp pe Antena 1 inregistra doar o audienta medie de 4,3 puncte de rating si 11,8% cota de piata.
La nivelul intregului public din mediul urban, clasamentul ramine neschimbat, cu Pro Tv pe primul loc cu o audienta medie de 6,0 puncte de rating si 13,8% cota de piata, urmat de Antena 1 cu 5,3 puncte de rating si 12,3% cota de piata

In urmatoarea editie ”Frumusete pe muchie de cutit”, din 2 mai, Victor Slav prezinta inca doua povesti impresionante ale unor femei care se lupta cu mari complexe inca din copilarie.
 

Articol recomandat de sport.ro
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Citește și...
Alte doua femei isi vad visul cu ochii la
Alte doua femei isi vad visul cu ochii la "Frumusete pe muchie de cutit"!

"Frumuste pe muchie de cutit" face schimbari spectaculoase in fiecare saptamana! Sambata seara aveti ocazia sa urmariti doua cazuri cu totul impresionante. Sunt ale unor femei care au suferit ani la randul pentru ca felul in care aratau.

Frumusete pe muchie de cutit a schimbat doua destine!
Frumusete pe muchie de cutit a schimbat doua destine!

Evelin Imbru si Daniela Nita au venit la "Frumusete pe muchie de cutit" deznadajduite. Ajunsesera sa-si deteste propriul trup si sa fie dominate de complexe. De sambata vietile lor s-au schimbat radical.

Transformari spectaculoase la
Transformari spectaculoase la "Frumusete pe muchie de cutit"

Sambata seara, imediat dupa "O-la-la", un cuplu si-a recapatat increderea in sine si a redescoperit iubirea la ”Frumusete pe muchie de cutit”!

Recomandări
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață

Fostul președinte Ion Iliescu este oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie '90 pentru infracțiuni contra umanității.  

Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom
Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom

La Slănic, în Prahova, craterul din centrul orașului s-a adâncit cu 20 de centimetri și nimeni nu poate spune dacă surparea se va opri.

Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă
Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă

După o perioadă în care mulți au amânat achizițiile mari cum ar fi cumpărarea unei locuințe noi, cererea pe piața imobiliară începe să își revină.