De la "Milionarul vagabond", la Agentul 007! Freida Pinto va fi Bond Girl

Ultima actualizare: 30-04-2012 19:08
Freida Pinto

Si-a facut milioane de fani dupa "Slumdog Millionaire", iar producatorii vor sa profite de faptul ca e populara. Asa ca, peste Freida a dat norocul!

 

Freida Pinto l-a apucat pe... Bond de-un picior si va primi un contract mai mult decat satisfacator, de cateva milioane bune, ca sa joace rolul partenerei celui mai celebru agent secret. Cel de-al 23-lea film din serie va fi filmat in Afghanistan si va fi regizat de Sam Mendes, fostul sot al lui Kate Winslet.

"Proiectul e pe teava de cateva luni si Freida a fost mereu 'Fata Bond' preferata pentru rol. Initial, a fost foarte emotionata si ii era teama sa accepte. Va fi cel mai ambitios film 007 de pana acum. Sam planuieste sa reinventeze genul. Peter Morgan, scenaristul 'The Queen' a scris prima versiune a scriptului si va fi uluitor din punct de vedere vizual", spune un apropiat al proiectului.

Freida e in continuare iubita partenerului ei din "Milionarul vagabond", Dev Patel, care e incantat ca ea a primit un asemenea rol de mare expunere. 

In noul "James Bond", Freida va juca alaturi de Daniel Craig, care isi va relua rolul principal.

Pana la aparitia peliculei 007, pe Freida o puteti vedea la Pro TVsambata, 3 aprilie, de la 21:15, in mult-premiatul film "Vagabondul milionar" ("Slumdog Millionaire").

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO