Carla Bruni, data afara din filmul lui Woody Allen!?

07-09-2010 00:00
Sursa: Bakchich.info


Cate cadre cu prima-doamna a Frantei vor mai ramane in noul film al lui Woody Allen? Regizorul si-a luat masuri de precautie si a turnat scenele si cu alta actrita!

In fata unui regizor exigent cum este Woody Allen, pilele, oricat ar fi de mari, nu au nicio valoare. Blogurile de mondenitati din Franta vehiculeaza o informatie cel putin stanjenitoare.

Se pare ca scenele filmate in iulie de Carla Bruni-Sarkozy au cazut deja la montaj. Faimosul regizor american a fost atat de nemultumit de calitatea interpretarii, incat a asteptat ca protagonista sa plece in vacanta si sa o inlocuiasca.

Suspansul ar putea sa dureze pana in 2011, cand filmul "Midnight in Paris" e programat sa apara in cinematografe.

Filmarile s-au incheiat pe 20 august la Paris, ocazie cu care regizorul declara ca totul a mers bine. "Si-a jucat atat de bine rolul, incat tot ceea ce am filmat va aparea, nu va fi taiat nimic. Ar fi fost minunata in oricare rol", spunea Allen despre Carla Bruni atunci.

Cu toate acestea, se stie deja ca atmosfera a fost cam tensionata pe platouri si presa a scris ca doamna Carla a tras 35 de duble pentru aceeasi scena. Cel mult 12, spun insa cei care nu sunt carcotasi.

 

 


 

VIDEO PROTVPLUS.RO