Ana Maria Prodan:Bianca a avut castraveti in cap. Vrea sa se impace cu Bote

Dată publicare: 22-04-2010 00:00
Dată actualizare: 14-10-2012 14:13


Happy Hour

Tabloidele au avut ceva probleme cu Bianca, fosta lui Bote, care ar fi spus ca Ana Maria are "numai castraveti in cap". Si nu era vorba de castravetii din gradina!

 

Ana Maria Prodan e insa sigura ca Bianca Dragusanu nu e destul de coapta si face greseli in dorinta de a-si face publicitate.

"Cred ca ii place publicitatea si s-a obisnuit asa. Ca prietena a lui Bote imi doresc pt el o fata cu ceva mai multa minte. As fi vrut sa il asculte pe Bote. Ea a avut un drum bine gandit de Bote, cum n-a mai avut nimeni. A luat-o insa rau pe de laturi. E inca mult prea mica si are multe de invatat. Nimeni nu isi doreste un scandal cu mine", a povestit Ana Maria la "Happy Hour".

"Botezatu a avut parte de femei destepte, frumoase si impunatoare. Inainte de Bianca", a adaugat Ana Maria, aprobata de Catalin Botezatu, care a venit si el pe Happylica.

"Nu stiu daca as putea sa mai am o relatie cu Bianca, dar nu cred. Una e sa faci sex si una e sa faci dragoste. Bianca nu e asa cum crede toata lumea. Nu umbla din barbat in barbat", a incercat sa explice Bote, care a vrut sa dea lamuriri si despre un alt subiect.


Designerul i-a dat liber lui Voicu Panzar: "Ricky nu este cu nimic mai special decat ceilalti. I-am dat o pauza, sa mearga acasa, ca sa vada cum e. Pentru ca i-a placut prea mult sa apara pe prima pagina".
 

 

Sursa: Happy Hour


VIDEO PROTVPLUS.RO