Un cunoscut actor din „Tânăr și neliniștit” a murit. Ultimul său mesaj


Ultimul update: Luni 04 Februarie 2019 20:40
Data publicarii: Luni 04 Februarie 2019 20:29
Categorie: Stiri Mondene
Kristoff St. John, Tanar si Nelinistit

Kristoff St. John, actorul care a interpretat rolul lui Neil Winters în serialul „Tânăr și Neliniștit”, a murit la duminică, la vârsta de 52 de ani.

 

Potrivit TMZ, actorul – care interpreta rolul din 1991 și care a fost nominalizat de 9 ori la un premiu Emmy – a fost găsit decedat în locuința sa din San Fernando Valley.

În luna martie, el se întorsese la muncă după o absență de patru luni, în care ar fi fost sub tratament pentru o boală mintală. Kristoff St. John a trecut prin clipe grele, după ce fiul său Julian s-a sinucis, în urmă cu 4 ani.

„Suferința cauzată de pierderea unui copil este un proces. Începe în ziua în care copilul moare și se încheie în ziua în cre părintele i se alătură”, este mesajul distribuit de actor pe Twitter în 21 ianuarie.

Potrivit unor surse din domeniul securității, unul dintre prietenii actorului s-ar fi dus să vadă ce face acesta, când l-a găsit decedat. Paramedicii și poliția l-au declarat mort pe loc. În decembrie 2014, fiul actorului a murit în ce era internat la un spital pentru boli psihice. Cuplul a acuzat spitalul pentru neglijență.

Actorul a debutat în serialul „Tânăr și neliniștit” în anul 1991.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: TMZ.com

VIDEO PROTVPLUS.RO