Un actor celebru, cunoscut pentru Game of Thrones, haka în fața presei


Ultimul update: Vineri 14 Decembrie 2018 14:30
Data publicarii: Vineri 14 Decembrie 2018 13:59
Categorie: Stiri Mondene

Celebrul actor Jason Momoa și-a demonstrat abilitățile de haka - un dans războinici al culturii maori - în fața jurnaliștilor de la Hollywood, la premiera filmului Aquaman.

 

Pe ”covorul roșu” de la Hollywood, care de această dată a fost albastru, în ton cu aventurile din film, s-au aflat și cei doi copii ai săi.

Jason Momoa este cunoscut și pentru rolul lui Khal Drogo din serialul Game of Thrones, unde a jucat în anii 2011-2012.

Lungmetrajul "Aquaman", o producţie Warner Bros. Pictures, cu Jason Momoa în centrul unei aventuri epice cu efecte vizuale care reconstruiesc imperiul subacvatic al celor şapte mări, va avea premiera în cinematografele din toată ţara pe 21 decembrie.

Jumătate om, jumătate zeu al mării, Arthur Curry (interpretat de Momoa) va trebui să îşi dezvăluie adevărata identitate, să îşi folosească puterile pentru a ajuta omenirea şi să îşi accepte statutul predestinat, acela de rege al Atlantidei.

Din distribuţie mai fac parte Amber Heard care o interpretează pe Mera, o luptătoare neînfricată; Willem Dafoe ca Vulko; Patrick Wilson ca Orm, actualul conducător al regatului subacvatic; Dolph Lundgren ca Nereus şi Nicole Kidman în rolul mamei lui Arthur.

James Wan regizează filmul după un scenariu semnat de David Leslie Johnson-McGoldrick şi Will Beall, după o poveste scrisă de Geoff Johns, James Wan şi Will Beall, inspirată din personajele DC, "Aquaman" a fost creat de Paul Norris şi Mort Weisinge

Potrivit News.ro, filmul este produs de Peter Safran şi Rob Cowan, cu Deborah Snyder, Zack Snyder, Jon Berg, Geoff Johns şi Walter Hamada în calitate de producători executivi.

"Aquaman" are premiera în cinematografele din ţară pe 21 decembrie, în format 3D şi IMAX 3D.

Actorul Kirk Douglas a împlinit 102 ani. Ce surpriză i-a pregătit familia
Interviu cu Kirk Douglas la 102 ani: ''Sunt recunoscător pentru tot ce mi s-a dat''
Motivul pentru care actorul Kevin Hart nu va mai prezenta Gala Premiilor Oscar
VIDEO PROTVPLUS.RO