Vocea i-a daruit un harem, dar el s-a plictisit de toate. Povestea unica a lui Rod Stewart

Ultima actualizare: 09-10-2012 07:03
Rod Stewart

Actrite, modele, cantarete, toate l-au iubit, desi nu a fost niciodata desemnat cel mai frumos barbat. Starul a povestit intr-un interviu despe viata lui amoroasa si femeile alaturi de care si-a petrecut noptile.

“Femeile erau la picioarele mele. A fost o perioada in viata mea in care nu iesea bine una din dormitor, ca si intra alta”, a povestit Rod Stewart, in varsta de 67 de ani, pentru Daily Mail.

Artistul mai spune ca la fiecare destinatie, imediat ce cobora din avion, era asteptat de o femeie, care avea formele dorite de el: blonda, cu forme si sanii mari.

Atunci cand esti tanar e chiar indicat sa ai cate o femeie pe noapte si niciodata aceeasi. Insa, cu inaintarea in varsta, lucrurile incep sa se schimbe. Privesti toate aceste frivolitati ca pe o drama. Incepusem sa ma plictisesc de acest stil de viata, nu simteam nimic pentru acele fete. Ajunsesem sa imi doresc sa iubesc, sa cunosc acest sentiment”, recunoaste starul.

“Astazi, pentru mine, importante sunt alte lucruri, si nu sexul. Le iubesc pe toate femeile care mi-au daruit mostenitori si am ramas in relatii bune cu toate”, a precizat Rod.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO