Ti-o mai amintesti pe Leticia Calderon, interpreta rolului principal din telenovela "Esmeralda"? Cum arata acum actrita. FOTO

12-03-2015 16:23


Esmeralda

"Esmeralda" este printre primele telenovele aparute pe micile ecrane din Romania. In 1997, povestea de dragoste dintre Jose Armando si fata oarba, cu ochi superbi, le-a cucerit pe romance, multre dintre acestea alegand sa-si boteze fetitele "Esmeralda".

Telenovela "Esmeralda" spune povestea unei tinere extrem de frumoase, cu ochi verzi si patrunzatori. Fata provine dintr-o familie bogata, insa locul acesteia este luat la nastere de un baiat, Jose Armando. Tanara, oarba, ajunge sa creasca in familia saraca a tanarului de care se va indragosti nebuneste. Iubirea lor, este, bineinteles, pusa la grele incercari, secretul intunecat al celor doua familii fiind principalul obstacol pe care acestia trebuie sa-l depaseasca.

"Esmeralda" a fost interpretata de actrita Leticia Calderon, care i-a cucerit pe romani cu frumusetea ei rapitoare. Ajnsa la 46 de ani, artista nu si-a pierdut din farmec, principalul ei atu fiind in continuare ochii de un verde patrunzator.

Dupa rolurile din "Esmeralda", atat cariera Leticiei Calderon, cat si cea a lui Fernando Colunga - interpretul lui Jose Armando - au luat amploare. Leticia a jucat de atunci in zeci de telenovele, cea mai recenta fiind "Amor Bravio", difuzata in 2012.

Foto: www.acasatv.ro

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO