Surorile Gabor, amenintate cu urina

Ultima actualizare: 25-09-2012 06:05
Monica Columbeanu, Ramona Gabor

Un scandal de importanta mondiala capata noi nuante. Pe fondul balacarerilor dintre Monica Columbeanu si fostul autoproclamat impresar din Italia, Antonello De Genaro, o alta vedeta de talie internationala iese la rampa.


Pentru ca, in tirada lui contra sotiei lui Irinel Columbeanu, italianul parea sa stie fiecare miscare a acesteia, Moni a banuit ca un apropiat al sau da informatii "din casa". Printre suspecti s-a aflat si Madalina Radu, o prezentatoare de televiziune, amica si viitoare colega de reality show cu Ramona Gabor, sora Monicai.

Se pare ca banuielile doamnei Columbeanu au fost intemeiate, caci "impresarul" italian o cunoaste foarte bine pe Madalina si vrea s-o ajute sa devina cunoscuta in Italia.

Iritata ca a intrat in vizorul Monicai Columbeanu, prezentatoarea s-a revoltat pe surorile Gabor.

"Pai, da. S-au agitat ele, au spus ca vor sa ma ridic pe spatele lor, dar eu, crede-ma, nu am nevoie. Ma p... pe ele, eu nu am nevoie de imaginea lor. Sunt destul de mare ca sa stiu ce-i bine pentru mine. Daca vreau, ma impresariaza si Ben Laden. E treaba mea!", a declarat Madalina Radu pentru Cancan.

Afla mai multe despre acest scandal azi, de la ora 17:45, pe Pro Tv, cand Monica Columbeanu va fi invitata lui Catalin Maruta, la Happy Hour!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO