"Studenta la Arte, caut sot pentru un proiect universitar"


Ultimul update: Sambata 04 August 2012 00:24
Data publicarii: Marti 17 Martie 2009 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Alex Humphreys

Alex Humphreys, o englezoaica de 23 de ani, nu se multumeste doar cu un barbat care sa o inspire pentru viitoarele creatii, ci vrea ca acesta sa o ia si de nevasta.


Potrivit Daily Mail, tanara, care urmeaza in prezent un curs de comunicare vizuala, a demarat Proiectul Caut Sot, dezamagita fiind de intalnirile obisnuite.

Pana in luna iunie a acestui an, studenta trebuie sa decida pe cine va lua de barbat. 150 de persoane au aplicat pentru "postul" scos la concurs, insa doar cinci s-au calificat pentru marea finala.

"Sunt singura de prea multa vreme si nu vreau sa ma trezesc fata batrana. In acelasi timp, imi doresc sa realizez o opera de arta de proportii pentru proiectul final, asa ca am decis sa combin cele doua lucruri", a explicat actuala domnisoara Humphreys.

Pretendentii s-au inscris pe un site, unde au trebuit sa raspunda la o serie de intrebari, cum ar fi "Care este ultima carte pe care ai citit-o?" sau "Starea ta financiare este stabila?". In plus, tanara intentioneaza sa discute cu familia si prietenii potentialului sot, inainte de a se decide.

Sursa foto: Daily Mail

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO