Secretul dezvaluit de actorul Victor Garber la 63 de ani: "Credeam ca toata lumea stie despre asta"

Ultima actualizare: 20-01-2013 07:06
Victor Garber

Actorul Victor Garber, recunoscut pentru rolurile sale din Titanic si Alias, a marturisit intr-un interviu acordat in SUA ca are un partener, pe care il va prezenta si public in viitorul apropiat.

La 63 de ani, Victor Garber a devenit un subiect tabu in presa din SUA, dupa ce s-ar fi scris in dese randuri ca acesta ar fi homosexual.

Intr-un interviu acordat lui Greg Hernandez pentru site-ul www.gredinhollywood.com, actorul a marturisit ca are un partener alaturi de care traieste de ceva timp, iar in viitorul apropiat il va prezenta si fanilor sai, in cadrul premiilor SAG.

Jurnalistul Greg Hernandez a povestit cum a aflat intai despre aceasta informatie: "M-am uitat pe Wikipedia la profilul acestuia si am gasit ca ar locui in New York impreuna cu partenerul sau, Rainer Andreesen, cu care se afla intr-o relatie de 13 ani. Apoi am gasit mai multe fotografii cu cei doi impreuna. M-am si mirat cand am vazut, intrebandu-ma "oare informatia a iesit la iveala si am ratat-o eu?"".

In timpul interviului, jurnalistul a incercat sa-l forteze pe actor sa spuna daca este sau nu adevarat ceea ce mai multe pagini de internet publicau, acesta raspunzand: "Nu prea vorbesc despre ceea ce toata lumea stie deja. O sa ne vedeti impreuna la urmatoarele premii SAG."

Huffington Post noteaza ca actorul ar fi marturisit ca ar avea o relatie cu un barbat, intr-un interviu acordat in 2012, pentru un ziar din Canada, Forever Young News.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO