Robert Downey Jr. ramane cel mai bine platit actor din lume. Cat a castigat in 2015 si Salman Khan, pentru prima data in top

05-08-2015 19:05


Aviz amatoarelor: Robert Downey Jr. este si in acest an, cel mai bine platit actor.

Potrivit unui clasament intocmit de revista ''Forbes'', starul a incasat 80 de milioane de dolari in ultimele 12 luni. Si ca o curiozitate, pentru prima oara, expertii i-au luat in calcul si pe actorii de la Bollywood. Vestitul Salman Khan apare pe locul 7.

Pentru al treilea an la rand, Robert Downey Jr.  a obtinut un salariu stratosferic, datorita succesului urias al filmului Avengers:Age of Ultron. Numai in China, acest film a avut incasari de 240 de milioane de dolari.

Din China vine starul de pe locul 2- Jackie Chan, care a incasat cu 30 de milioane de dolari mai putin. La 61 de ani, Chan se poate lauda cu succesul celui mai recent film al sau, Dragon Blade, in care mai apar John Cusak si Adrien Brody. Asa ca nu are niciun motiv sa se pensioneze.

Jackie Chan, actor: "Daca Stallone si Schwarzenegger pot inca sa lupte, inseamna ca pot si eu. Ce-i drept acum am nevoie de dubluri, efecte speciale si anumite unghiuri de filmare ca sa execut scenele de actiun."

Pe locul 3 este Vin Diesel, propulsat acolo de succesul francizei Furios si Iute. Cel mai recent film din serie, al 7-lea, a avut incasari de 1 miliard si jumatate de dolari.

Starul de pe locul 6 este Tom Cruise. Filmul Misiune Imposibila 5: Natiunea Secreta, la care este si producator, a debutat pe locul 1 la box office si a avut parte de recenzii excelente.


Impresionant este ca actorul de 52 de ani face singur cascadoriile ametitoare.

Tom Cruise, actor: “Chiar daca sunt si cascadorii, personajele si povestea fac filmul un succes. Ne distram punand la cale cadrele spectaculoase pe care le vedeti "

Pentru prima oara, in top 10 isi fac loc si trei actori de la Bollywood. Salman Khan ocupa locul al 7 -lea, cu venituri de 33,5 milioane de dolari.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO