Robbie Williams a cazut peste o femeie si i-a rupt mana, in timpul unui concert

Ultima actualizare: 07-07-2014 07:03
Robbie Williams

Cantaretul Robbie Williams a cazut peste o femeie si i-a rupt mana, dupa ce si-a pierdut echilibrul in timpul concertului pe care l-a sustinut recent pe Metro Radio Arena din Newcastle, informeaza contactmusic.com.

Robbie Williams si-a pierdut echilibrul in timpul concertului si a cazut peste multimea de spectatorii ce asista la concertul "Swing Both Ways", incident in urma caruia a fracturat mana unei femei in varsta de 52 de ani. Margaret Nash a fost transportata imediat de o echipa de paramedici la spital, unde i-a fost pusa mana in ghips.

"Am oferit asistenta medicala doamnei dupa ce a spus ca o doare bratul. Ni s-a spus mai tarziu ca are bratul fracturat. Am luat legatura cu compania de productie a lui Robbie, iar producatorii au contactat-o pe doamna", a declarat Paul Tattenden, managerul general al Metro Radio Arena.

Robbie Williams s-a bucurat de un succes urias dupa ce a parasit grupul Take That, lansand o serie de albume si de single-uri precum "Angels" si "Millennium" si semnand un contract cu casa EMI in 2002, in valoare de mai multe zeci de milioane de dolari. Insa, in momentul in care albumul sau "Rudebox" a fost lansat in 2006 - urmat de "Reality Killed the Video Star" in 2009 -, Robbie Williams era considerat o prezenta tot mai stearsa in peisajul muzicii pop britanice si care esuase in incercarea sa de a se impune pe piata muzicala americana.

In 2010, Robbie Williams s-a reunit cu fostii lui colegi din grupul Take That, alaturi de care a inregistrat albumul de mare succes "Progress", promovat printr-un turneu extrem de profitabil in 2011. Cantaretul spune ca aceasta experienta l-a ajutat sa isi recapete increderea in propriile forte, convingandu-l de faptul ca inca mai poate sa aiba succes sustinand concerte pe stadioane mari, in calitate de artist solo.

Potrivit Music Week, noul LP al cantaretului Robbie Williams, intitulat "Swings Both Ways", lansat pe 18 noiembrie 2013, a inregistrat cele mai mari vanzari in precomanda din istoria site-ului Amazon.co.uk.

Albumul a devenit deja materialul discografic cu cele mai mari vanzari in prima saptamana dupa lansare din anul 2013 pe site-ul acestui retailer online, depasind recordurile precedente stabilite de albume precum "Progress" (Take That), "I Dreamed A Dream" (Susan Boyle), "X & Y" (Coldplay) si "Lioness: Hidden Treasure" (Amy Winehouse).

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO