Reacție emoționantă din partea fiicei lui Bill Gates, la anunțul că părinții ei divorțează

Dată publicare: 05-05-2021 11:28
Dată actualizare: 05-05-2021 11:57
Sursa: New York Post


familia Gates

Jennifer Gates, fiica cofondatorului Microsoft, a oferit o reacție emoționantă pe social media după ce Bill și Melinda sa au anunţat luni că divorțează.

Într-un mesaj postat pe Instagram, Jennifer, unul dintre cei trei copii ai celor doi, a mărturisit că trece printr-o „perioadă dificilă”, potrivit New York Post.

„Încă învăț cum să-mi gestionez cel mai bine propriul proces și emoțiile, așa cum fac și și membrii familiei mele în acest moment. Nu voi mai comenta personal nimic din legătură cu separarea, dar vă rog să știți că toate cuvintele frumoase și sprijinul vostru înseamnă totul pentru mine”, a spus ea.

Bill și Melinda s-au cunoscut în anii 1980, când ea a început să lucreze la Microsoft. Cei doi s-au căsătorit în Hawaii, în 1994 şi au împreună trei copii: Jennifer (25 ani), Rory (21) şi Phoebe (18).

"Nu mai credem că putem creşte împreună ca un cuplu în următoarea fază a vieţii noastre. Cerem spaţiu şi intimitate pentru familia noastră, pe măsură ce începem să navigăm în această nouă viaţă", a fost motivarea deciziei divorțului.

 

 

Sursa: New York Post


VIDEO PROTVPLUS.RO