"Produs in Romania". Targ de produse traditionale, romanesti: berbecut, purcelus la protap si curcan copt in jar
Cine are pofta de o mancare traditionala romaneasca si se afla in Bucuresti isi poate incerca norocul la Academia de Stiinte Agricole si Silvice "Gheorghe Ionescu Sistesti, unde are loc o degustare de produse sub deviza "Produs in Romania".
Bucurestenii vor putea degusta berbecut si purcelus la protap, produse din carne procesata la flacara din lemn de fag, purcelus umplut si copt in jar, curcan copt in jar, branza de Covurlui, lactate din vaca, oaie, capra si branza in coaja de brad de la Bran.
De asemenea, la acest targ mai puteti gasi celebrul mustar de Tecuci, paine ardeleneasca coapta pe vatra, paine olteneasca in test, pastrav din Palanca prajit si copt, vin de la Valea Calugareasca si Pietroasele.
Nu in ultimul rand, pasionatii de dulciuri se pot delecta cu cornete boieresti si miere.
Mai multe detalii gasiti aici.