Preselectii pentru super show-ul "Romanii au talent", astazi, in Bucuresti

Ultima actualizare: 29-08-2012 02:26

"Romanii au talent" nu este doar show-ul care a descoperit si aratat tarii o multime de amatori cu har, ci si show-ul care a schimbat viata multor concurenti.

Este si cazul lui Cristian Dorian, cunoscut sub numele de Robo, cel care a impresionat publicul cu dansurile lui. Chiar daca nu a castigat, astazi are o multime de spectacole si planuieste sa dea lectii de dans, sa-i invete si pe altii street dance-ul.

Cristian Dorian danseaza de cand avea 5 ani, influentat de muzica si miscarile unice a lui Michael Jackson. El a uimit publicul cu miscari de robot, ori de fiinta umana electrocutata.

"De cand s-a terminat emisiunea am inceput sa fiu mai cunoscut, lumea nu stia de mine si nu stia ce acest tip de dans. Pe viitor voi avea mai multe evenimente la care voi merge si o sa deschid mai mult ca sigur niste cursuri de dans pentru cei interesati", a declarat Robo.

Romanii talentati mai au o ultima sansa in a-si arata abilitatile. Astazi, in Bucuresti, vor avea loc preselectiile pentru super show-ul de la ProTV. Mai multe detalii despre cum puteti participa la preselectii gasiti pe site-ul www.protv.ro.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO