Povestea uneia dintre cele mai bune voci feminine de blues din lume, devastata de droguri: "Imi cadea parul, eram pe moarte"

29-06-2015 14:07


Beth Hart - FACEBOOK

Una dintre cele mai bune voci feminine de blues din lume, Beth Hart, va sustine un concert in Romania, pe 21 iulie, la Sala Palatului din Bucuresti.

Cantareata americana, care are o poveste de viata tulburatoare, a acceptat, la invitatia organizatorului VreauBilet, sa sustina campania 100% romaneasca a Agentiei Nationale Antidrog din Romania: “Lumea drogurilor nu este lumea ta”.

Artista le-a transmis romanilor un mesaj impresionant prin care incearca sa traga un semnal de alarma asupra efectelor devastatoare ale consumului de droguri. “Imi cadea parul, aveam 41 de kg, eram pe moarte, pierdusem totul” – se confeseaza Beth Hart in mesajul transmis romanilor inaintea concertului de pe 21 iulie. Artista s-a luptat ani de zile cu dependenta de drogurile, iar viata sa a fost marcata de abuz de droguri si alcool, dar si de diagnosticul de bipolaritate care i s-a pus ulterior.

Dupa ce la doar 13 ani cantareata era deja la dezalcoolizare si avea probleme cu drogurile, iar mai apoi si-a pierdut prietenii, familia, casa, dar si un contract cu o importanta casa de discuri americana, lovitura, Beth Hart si-a pierdut si sora, rapusa de SIDA.

Cu toate acestea, cand totul parea pierdut si cantareata se simtea la capatul drumului, a fost salvata in ultimul moment de cel care avea sa-i devina sot, iar anul trecut Beth Hart si-a anuntat fanii ca au trecut 13 ani de cand nu s-a mai atins de droguri. Asa se face ca Beth Hart canta azi, la fiecare concert al sau, cu un mesaj clar, asemeni unui semnal de alarma pentru trezirea la realitate a celor care se confrunta cu dependent de droguri. "Orice ati face, nu o luati pe calea pe care am fost eu, nu va asteapta nimic bun la capatul ei”, mai spune Beth Hart in mesajul ei catre publicul din Romania.

Artista, care va urca pe scena Salii Palatului pe 21 iulie 2015, nu a avut nicio pretentie extravaganta de la organizatorii concertului de la Bucuresti. Mai mult, Beth Hart este singura vedeta de talie internationala care a cerut hotel de 3 stele.

Cantareata a insistat ca incaperea care ii va fi rezervata, mobilata doar cu un dulap, o oglinda mare, o masa si scaune sa aiba o temperatura potrivita. Sa existe aer conditionat daca este prea cald, sau calorifere, daca temperatura scade sub 20 de grade. Staff-ul vedete americane a mai cerut un fier de calcat si masa de calcat, 10 prosoape pentru fata si 10 pentru dus.

"De-abia astept sa vin in Romania! Nu am mai fost niciodata, insa am auzit atatea lucruri uimitoare, incat ma simt recunoscatoare pentru sansa de a ajunge aici. De-abia astept sa ne vedem la spectacol! Multa dragoste va transmit si va multumesc!", a fost mesajul pe care Beth Hart l-a transmis publicului din Romania, inaintea concertului pe care-l va avea pe 21 iulie, la Sala Palatului.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO