"Pericolele" meseriei de model... cazaturi pe podium

Ultima actualizare: 11-10-2012 18:05

Modellingul este o meserie plina de riscuri, mai ales de cand tocurile sunt tot mai inalte. Jurnalistii americani au alcatuit un "top" cu cele mai jenante situatii prin care au trecut modelele.

Cel mai recent caz este al frumoasei Agyness Deyn care s-a bucurat de aplauzele publicului dupa ce a cazut de 2 ori si a continuat prezentarea desculta. Pe masura ce tocurile masoara tot mai multi centimetri, si cazaturile fotomodelelor se inmultesc.

Tocurile de 15-20 de cm sunt deja la ordinea zilei pe un podium. Mai ales ca pana si candidatele la Miss Statele Unite au cazut tocmai in seara cea mare.

Obisnuite deja cu acest risc, tinerele dau vina tocmai pe aceste accesorii, un adevarat pericol public. Iar daca unele fotomodele au "avut noroc" si s-au impiedicat in haine sau au alunecat pur si simplu, cu adevarat ghinionista a fost o alta tanara tanara care a cazut prin podium. Nu stia ca centrul acestuia era pur decorativ, din hartie. Dar nici nu i-a sarit nimeni in ajutor!

Perla le revine insa prezentatorilor de la o televiziune americana, care nu s-au putut abtine in direct cand au urmarit inregistrarea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO