Paddy si Nico, favoritii la castigarea "Britain's Got Talent", s-au intors in competitie dupa o accidentare serioasa

Ultima actualizare: 03-06-2014 06:56
Paddy si Nico

Paddy, septuagenara care a castigat respectul tuturor demonstrand ca ambitia nu are varsta, s-a intors in competitia "Britain's Got Talent", dupa o accidentare la coaste.

Numarul favorit al juratei Amanda Holden, cea care a oferit perechii Paddy si Nico "tichetul de aur" ce i-a trimis direct in semifinale, s-a intors in concurs, potrivit ITV.com.

Medicii i-au spus venerabilei concurente in varsta de 79 de ani ca poate dansa din nou pe scena "Britain's Got Talent".

"Mi-am rupt o coasta acum aproape doua saptamani, in timp ce exersam impreuna cu Nico. Dupa ce am luat o pauza de cateva zile, am inceput sa ma simt mult mai bine, iar acum i-am anuntat si pe cei de la 'Britain's Got Talent' ca ma simt in stare sa dansez. Este ceva ce imi doresc foarte mult sa fac", a declarat Paddy.

Amanda Holden, care ii vedea favoriti la castigarea titlului de cei mai talentati britanici si se declarase "devastata" ca cei doi au iesit din concurs, si-a exprimat bucuria pe Twitter: "Sunt incantata sa va anunt ca medicii si-au dat acordul, iar Paddy si Nico revin la BGT".

Un reprezentant al show-ului a confirmat vestea: "Dupa ce Paddy a vorbit cu noi si dupa ce am consultat un specialist de top din Londra, care a spus ca are voie sa danseze, aceasta se va intoarce in show. Impreuna cu partenerul ei, Nico, va pregati un dans putin diferit de ce planuisera initial".

Dansul perechii formate din Paddy si Nico se va lupta cu alte opt numere pentru un loc in marea finala.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO