O tânără model a întârziat un zbor pentru că a plecat să mănânce stridii, pe plajă. Cum a reacționat lumea

Ultima actualizare: 25-10-2020 11:17
ruby tuesday matthews
Instagram

O tânără model, influencer pe rețelele sociale, a întârziat un zbor pentru că plecase de la punctul de îmbarcare ca să mănânce...stridii.

Ruby Tuesday Matthews a părăsit aeroportul New South Wales după ce se anunțase că zborul către Sydney este amânat cu două ore și jumătate.

Ruby a plecat să ia masa la un restaurant de pe plajă alături de un prieten iar la cină au avut fructe de mare. Imagini au ajuns desigur și pe rețelele sociale, relatează Daily Star.

Între timp însă, un inginer a rezolvat problema tehnică mult mai repede decât se anticipase, astfel că a început îmbarcarea pasagerilor.

Personalul aeroportului a trebuit să o sune pe Ruby pentru a se întoarce la poarta de îmbarcare.

Bloggerița și prietenul ei au întârziat însă 30 de minute, găsindu-i pe călători înfuriați, pentru că avonul a așteptat-o. Ruby a fost luată în râs pe rețelle sociale, iar oamenii au întrebat-o „Cum au fost stridiile”.

stridii ruby tuesday matthews

Vedeta instagram s-a supărat, spunând că „a fost o greșeală nevinovată” și că nu a auzit anunțul personalului companiei Jetstar, subliniind că alți călători s-au întors pentru îmbarcare chiar mai târziu decât ea.

Vedeta s-a scuzat spunând că nu mai mâncase de dimineață și că nu ar fi părăsit aeroportul dacă ar fi auzit cel de-al doilea anunț al companiei cu privire la ora îmbarcării și se consideră „traumatizată” de această experiență.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO