Nikipedia sau cum se vrea Nikita regina Internetului

Ultima actualizare: 26-10-2012 10:39
Nikita

Din categoria "Priveste si plangi!", v-o prezentam astazi pe "artista" Nikita, intr-o alta lumina: cea emanata de display-ul PC-ului sau al laptopului. Intrucat, da, ati ghicit: in cautare de faima, Mihaela Ispas a invadat si Internetul.

O gasim, ca pe orice bun de pret al culturii universale, pe Wikipedia. Inca de la inceputul paginii ce-i este dedicata, dubiile sunt inlaturate:  Nikita "este o cantareata, scriitoare si amatoare de box din Romania. Ea a devenit celebra prin scandalurile de natura (sic!) pe care le provoaca la diferitele emisiuni la care este invitata".

Informatiile continua, pe sectiuni. Cea mai interesanta pare cea numita "Faima". Aici, primim explicatii vitale despre "Procesul de judecata", "Lupta cu Savarina" sau "Cariera muzicala". Chiar, stiati ca Nikita are un album cu sapte cantece romantice si doua carti best-seller?!

Moment de cotitura in viata Nikitei, demn de a fi mentionat pe Wikipedia este si  "Incidentul cu bilele de paintball", o adevarata brambureala, cu agresori razbunatori, prietene secrete ajunse la spital si, bineinteles, aparitii in ziare.

Apoteotic, spre final, ni se aduce la cunostinta activitatea prezenta a divei. Probabil, scriitoarea Nikita si-a compus singura textul.

"Nikita a fost invitata la diferite emisiuni. [...] Acolo, ea fie raspunde parodiilor pe seama ei [...],fie se afirma, povestind schimbarile din viata ei, precum si faptul ca este casatorita si insarcinata".

Urmeaza de pe lista Wikipedia "regii manelelor", Nicolae Guta si Adrian Minune.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO