Mirco: "Te-ai ***** pe canapeaua pe care ti-am cumparat-o eu!"

Cristina Spatar

Cancan a publicat cele mai "interesante" fragmente din convorbirea pe care Cristina Spatar a avut-o cu fostul iubit, Mirco Maschio.


Convorbirea a avut loc dupa ce Mirco a aflat ca regina R&B l-ar fi inselat cu mai multi barbati. Iata cateva fragmente "picante" din convorbirea celor doi:

Cristina: "Si daca tu imi faci rau, care-i problema? Ce, castigi ceva? Mirco, eu zic sa te linistesti, sa te gandesti bine cat ai gresit, sa te gandesti ca atunci cand ai stat in perfuzii, mi-ai zis asa: "Cristina, indiferent ce ai facut incepem de astazi"".
Mirco: "Te-ai ***** cu Marian Ionescu, te-ai ***** cu Viorel, manechinul, te-ai ***** cu Zicu si dracu' mai stie cu cine te-ai ***** tu". (...)
Cristina: "Hai ca ma enervezi! Tu esti mare si tare, ai bani, si ai posibilitatea sa-mi iei mie desfasuratorul! Tu te-ai ***** si ai dat mii de mesaje si de e-mailuri curvelor tale".
Mirco: "Trebuie sa fiu nebun sa ma casatoresc o persoana ca tine. Asa mincinoasa si asa, care se ***** cu toata lumea... (...) Da, dar eu iti dau bani, iti platesc masina, CD-urile, videoclipul, iti dau zeci de mii de euro - si pot demonstra cu acte de la banca -, ti-am facut operatii, ti-am cumparat toate hainele, ti-am cumparat canapea, ti-am facut tot ce-ai vrut tu (...) si dupa aia tu te duci sa te **** cu altcineva?" (...) Sa-ti fie rusine!
Mirco: "Deci tu inca mai vrei sa te mariti cu mine? Pai eu am curaj sa ma duc undeva cu nevasta mea care se **** cu toata lumea?" (...)
Cristina: "Bine, crezi ce vrei... Nu mai stau sa-ti dau explicatii".
Mirco: "Sa dam la o revista, la un ziar, sa fie publicat..."
Cristina: "Da' nu inteleg de ce? Eu mi-am cerut iertare. Nu glumesc. Stiu ca imi va fi greu, m-ai lasat si fara bani si fara nimic... (...) Nu vrei sa ne linistim?"
Mirco: "Stai, ca ma linistesc eu. O sa trimit asta la reviste, ca am inteles ca sunt foarte bucurosi sa afle de-astea".
Cristina: "De fapt, scopul tau care este?"
Mirco: "Vreau sa trimit la un ziar sau la o revista, sa vada si nevestele astora cu care te-ai intalnit tu". (...)
Cristina: "Ce mai vrei? Cine esti tu? Cand o sa stai in genunchi, sa ma ceri de nevasta, atunci sa ai pretentii. Nu te-am facut niciodata de rusine... tampitule!
Cristina: "Imi pare rau ca n-am fost bandita, cum m-a invatat toata lumea. Nu-i nimic, lasa ca vand inelul asta, ca sa am o perioada bani, sa mananc, pana gasesc pe altcineva. (...) Daca sunt acuzata ca-s curva pe nedrept, macar sa ma *** Am 34 de ani. Am nevoie sa fac dragoste (...) Eu nu-s prostituata si nu-ti permit! (...) Nu m-am ***** cu nimeni!"
Mirco: "Deci te-ai ***** pe canapeaua pe care ti-am cumparat-o eu".
Cristina: "Ce canapea, ma?! Crezi ca eu stau sa ma *** in sufragerie, pe canapea?" (...) 

In urma cu cateva zile, Cristina i-a facut cadou sotului o servieta de lux in valoare de 2.000 de euro. De unde o fi avut bani sa faca un astfel de cadou? Situatia ei financiara s-a schimbat de cand s-a maritat cu Alin Ionescu? Parca trebuia sa vanda inelul de la Mirco pentru a supravietui...

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Cristina Spatar i-a luat cadou barbatului o servieta de 2.000 de euro
Cristina Spatar i-a luat cadou barbatului o servieta de 2.000 de euro

In familia Cristina Spatar-Alin Ionescu a fost sarbatoare. Alin a implinit joi 31 de ani.

Cristina Spatar va purta timp de un an diamante
Cristina Spatar va purta timp de un an diamante

Frumoasa blonda Cristina Spatar, cunoscuta in showbizul romanesc drept regina R&B, va purta timp de un an acesorii placate cu diamante.

Cristina Spatar, in prag de sinucidere
Cristina Spatar, in prag de sinucidere

Regina R&B a vrut sa-si puna capat zilelor, nemaisuportand durerea dupa despartirea de italianul Mirco si dupa moartea mamei ei.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.