Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner traiesc o poveste de dragoste. Ce a declarat juratul de la "Romanii au talent"

24-11-2014 17:25


Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner, austriacul care a depasit viteza sunetului prin saltul sau din stratosfera, traiesc o frumoasa poveste de dragoste.

Cei doi s-au cunoscut in urma cu o luna, atunci cand Felix Baumgartner a vizitat Romania. A fost cucerit din prima clipa de juratul de la "Romanii au talent", in timpul unui interviu.Mihaela Radulescu nu a dorit sa comenteze stirea.

In timpul interviului pe care Felix Baumgartner i l-a acordat Mihaelei Radulescu pentru Stirile ProTv, o simpatie intre cei doi putea fi usor observata. Amandoi sunt pasionati de sporturile extreme si au aceeasi varsta - 45 de ani.

Se pare ca Mihaela Radulescu a avut calitatile pe care si le dorea celebrul sportiv austriac. De asemenea, pe cei doi ii mai leaga ceva - sunt ambasadorii unei campanii caritabile - Wings for life - care isi propune sa stranga fonduri pentru cercetarea leziunilor maduvei spinarii.

Fotografii de la Getty Images au surprins-o pe Mihaela la Koln, unde a fost invitata alaturi de Felix la un teledon organizat de televiziunea germana RTL. Ziaristii germani au scris atunci, pentru prima data, ca romanca este noua iubita a austriacului cunoscut in intreaga lume dupa saltul din stratosfera.

Mihaela Radulescu si-a incheiat ultima relatie in urma cu cateva luni. Pentru ca stie ca iubeste sportul, Felix i-a facut cadou Mihaelei un snowboard electric.

Dupa ce a depasit bariera sunetului si a stabilit, la vremea aceea, recordul celui mai inalt salt in cadere libera, omul supersonic, Felix Baumgartner, a devenit una dintre cele mai cunoscute personalitati din lume. Saltul sau a fost urmarit de milioane de oameni, iar performanta i-a adus contracte de publicitate cu mai multe branduri importante.

Felix Baumgartner are o avere estimata la 250 de milioane de dolari. Detine un lant de restaurante in Viena, o echipa de fotbal, o linie de haine, o vodca precum si un parfum care ii poarta numele.

VIDEO PROTVPLUS.RO