Mick Jagger vs Elisabeta a II-a. De la "vrajitoarea-sef" la relatia interzisa cu sora reginei

Ultima actualizare: 25-10-2012 10:51
Mick Jagger

Regina Elisabeta a II-a a evitat in mod repetat sa-l ridice la rangul de cavaler pe Mick Jagger. Se pare ca artistul a avut o relatie cu sora acesteia, printesa Margareta.

Monarhul in varsta de 86 de ani a spus ca nu a avut “nervii necesari” sa il ridice la rang de cavaler pe vocalistul formatiei Rolling Stones din cauza pozitiei lui fata de regalitate.

Ea i-a cerut printului Charles sa-i dea titlul de Sir.

Marturisirile au aparut in biografia vocalistului, 'Mick: the Wild Life and Mad Genius of Jagger".

Vocalistul a numit-o pe regina “vrajitoare-sef” si a spus ca “anarhia este singura licarire de speranta in care mai crede”.

Tony Blair, fostul prim ministru al Angliei, a incercat in repetate randuri sa-l adauge pe Mick Jagger pe lista onorurilor, insa a fost mustrat de regina deoarece nu era “eligibil” sa poarte titlul de Sir.

Dupa ce numele sau a fost trecut pe lista intr-un final, autorul Christopher Andersen citeaza un ajutor al garzii regale: “Regina s-a uitat la numele lui Mick Jagger de pe lista si a aranjat ca ceremonia sa ia loc in alta parte.”

Mick Jagger si-a primit titlul de Sir pe 13 decembrie 2003, iar regina a fost absenta de la ceremonie.

In carte se spune despre vocalist ca a avut o aventura cu Carla Bruni si a curtat-o pe Angelina Jolie cu “telefoane disperate” timp de 2 ani.

Pana in prezent, nici Jagger, nici purtatorul de cuvant de la Buckingham Palace n-au facut comentarii legate de carte.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO