MASTERCHEF, SEZONUL 5. Concurentii au avut de potolit foamea a peste 200 de militari. Cine sunt cei 2 care au plecat acasa

Ultima actualizare: 29-11-2014 07:05

Batalia devine tot mai apriga, in bucataria Masterchef. A fost una dintre cele mai tensionate seri - cu trei teste sub presiune, in urma carora doi concurenti au plecat acasa.

Si, cum razboiul culinar din baza militara Mihail Kogalniceanu, inceput luni, nu ajunsese la final, lupta a continuat marti seara. Cei 10 concurenti au avut de potolit foamea a peste 200 de militari, care au si hotarat castigatorii. Aspirantii la titlul de Masterchef au pregatit un meniu complet pentru militarii care asteptau nerabdatori sa guste din preparate. Dupa ce si-au potolit foamea, militarii au ales si echipa castigatoare.

Cei din echipa rosie au ajuns la testul sub presiune, dar, inainte, au facut... instructie ca la carte. Militaria a continuat si in bucatarie - au avut parte de un test sub presiune... la puterea a treia! S-au intalnit cu deja cunoscuta cutie a misterelor, in care au gasit mai multe ingrediente, dar si cate o fotografie. Fiecare concurent din echipa rosie a avut de pregatit un fel de mancare cu care sa intre in gratiile unei vedete. Dar, au existat si capcane. Dupa o ora, preparatele au ajuns in fata invitatilor. Mult mai aspri au fost insa juratii - daca Sisserman a fost salvat, Isadora a avut mai putin noroc.

In a doua runda, Rasty, Ciprian si Mirabela au fost pusi din nou la incercare. Au fost avertizati ca lipseste un ingredient important din lasagna, dar nimeni nu si-a dat seama ca era vorba despre morcov. La final, Rasty a fost salvat, iar Mirabela a parasit competitia. In a treia runda, Ciprian s-a duelat cu Isadora. Nu au lipsit nici momentele tensionate, iar Ciprian a plecat acasa.

Lunea viitoare, la PRO TV, de la 20.30, la MasterChef, concurentii vor avea parte de o noua provocare - bucataria antica.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO