Marlon Brando, inainte si dupa machiajul pentru Don Corleone din "Nasul". Imagini publicate la 90 de ani de la nasterea sa

Ultima actualizare: 08-04-2014 00:22
marlon brando

Academia Americana de Film a demonstrat pe contul de Instagram cat de impresionanta a fost si ramane transformarea lui Marlon Brando pentru rolul lui Don Corleone din "Nasul".

Cu ocazia implinirii a 42 de ani de la premiera americana a primei parti din trilogia "Nasul" a lui Francis Ford Coppola, Academia Americana de Film a dezvaluit imagini cu Marlon Brando inainte si dupa ce a fost supus unui machiaj elaborat pentru a intra in pielea lui Don Corleone.

Brando, care ar fi implinit 90 de ani pe 3 aprilie, a fost ajutat de catre expertul in make-up, Dick Smith care l-a transformat pe unul dintre marii actori din istoria filmului intr-un sef mafiot imbatranit. Brando avea 47 de ani cand au inceput filmarile.

Imaginile facute publice online au fost extrase din cartea "The Godfather Family Album" si au fost realizate de catre fotograful Steve Schapiro in timpul filmarilor de la pelicula votata de Insititul American de Film al doilea cel mai mare film din istorie, dupa "Citizen Kane".

Pentru ca initial Brando nu era dorit de producatori caci avea o personalitate puternica si nu tinea cont de reguli, Coppola s-a dus la actor acasa pentru auditie. Acela a fost momentul in care actorul si-a indesat servetele in gura pentru a oferi iluzia de obraz umflat si a "gasit" vocea care l-a facut celebru. Afla aici povesti mai putin cunoscute despre capodopera lui Francis Ford Coppola!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
MASKED SINGER ROMANIA
Monstrulica și-a dezvăluit identitatea la Masked Singer România. Oana Zavoranu era sub mască

07:20
Alt Text!
Exclusiv PRO TV Plus
Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

09:15
Alt Text!
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotude cu Andrei Aradits: "M-aș căsători cu Adi Nartea"

39:07
Alt Text!
Promo
PROMO Femeia Alege - Venirea concurentului MAX i-a dat Romaniței planurile peste cap

00:30
Alt Text!
Stirile PRO TV
Stirile PRO TV # 13.00 – 22 Octombrie 2021

44:07
Alt Text!
Doctor de bine
Dr. Brândușa Petruțescu, medic primar alergolog imunolog: ”Limităm infecțiile respiratorii dacă aerisim și dezinfectăm suprafețele

15:34
Alt Text!
Trending Review cu Daragiu
De ce și-a schimbat Kanye numele?

19:46
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, recunoaște că are centrală de apartament. De ce nu ajunge agentul termic în sector?

30:29
Alt Text!
Visuri la cheie
Cinci motive pentru care ai nevoie de o asigurare pentru locuință

01:16
Alt Text!