Madalin Voicu divorteaza pentru amanta!

07-01-2010 00:00


Dupa opt ani traiti cu intensitate alaturi de amanta, Madalin Voicu divorteaza de nevasta. Cunoscutul muzician si politician si-a luat in sfarsit inima-n dinti si a depus actele la Judecatorie, unde a cerut un proces discret.

 

Relatiile noastre fiind grav si iremediabil vatamate, continuarea casatoriei nu mai este posibila. Relatiile matrimoniale au fost vatamate in mare parte de incompatibilitatea care a intervenit intre noi, incompatibilitate izvorata din lipsa intereselor si aspiratiilor comune, din lipsa comunicarii si a afectiunii reciproce.
Cererea de divort

Motivele invocate sunt culpa ambilor soti si disparitia idealurilor comune.

Madalin Voicu pare ca vrea sa isi puna ordine in viata si s-a hotarat sa ramana alaturi de Carmen, pictorita care i-a daruit si un fiu.

Voicu sustine ca multi ani a preferat aceasta situatie de compromis si pentru ca avea de crescut impreuna cu sotia sa un baiat si o fata. Acum acestia au 18, respectiv 21 de ani si pot sa inteleaga situatia.

In cererea de divort, Madalin Voicu recunoaste ca are o problema ce l-ar putea incurca: nu poate prezenta in original certificatul de casatorie din 1987.

Procesul de divort intentat de Madalin Voicu este programat sa inceapa pe 16 februarie. Pentru a evita riscul de a fi victima unor interpretari eronate si ale abuzurilor, Madalin Voicu a cerut ca procesul sa se judece in sedinta secreta, in spatele usilor inchise.

VIDEO PROTVPLUS.RO